Södermalm

Folkungagatan 69, 6 tr

Optimal minitvåa med ustikt över takåsarna. Toppläge på Söder!

Adress

Folkungagatan 69, 6 tr

Rum

2

Slutpris

2 220 000 kr

Avgift

1 384 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa om 41 kvm. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med fönster i två vädersträck och utsikt över takåsarna. Vardagsrum med plats för stor soffa, trevligt kök, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht och helkaklat badrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av 4 inbyggda garderober samt plats för ytterligare förvaring gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Attraktivt läge mitt på Söder med Götgatsbacken, Mosebacke, SoFo med Nytorget och Medborgarplatsen och dess bekvämligheter runt knuten. Välmående förening med låga månadsavgifter. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i form av 4 anslutande garderober. Klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Ljust vardagsrum med plats för stor soffa. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittnde spisfläkt. Plats för matbord. Klinkergolv och vita väggar.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum. Rymligt med plats för tvättmaskin alt badkar om så önskas.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 384 kr

Andel i föreningen: 1,06210 %

Byggår: 1971

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Stor tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp. Det finns cykelförråd samt grovsoprum.

Renoveringar: Fönsterrenovering gjordes för ett par år sedan. Ny entréfasad har monterats. Under 2011 har trapphusen målats om och ny armatur satts upp. Renoveringar och underhåll av fastigheten sköts planenligt.

Lägenhetsnummer: 08935-0029

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr ut 33 garageplatser i huset. I övrigt gäller boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Droskhästen upplåter 48 lägenheter med bostadsrätt, 4 lägenheter med hyresrätt samt 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen hyr dessutom ut 33 garageplatser i huset. Föreningen köpte fastigheten år 2002.

Förening: Brf Droskhästen 14

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Mycket eftersökt och populärt läge i hjärtat av Södermalm. Här har du direkt närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Förutom alla charmiga småbutiker finns även en mängd mysiga caféer, trevliga restauranger, mataffärer, underbara Nytorget, saluhallen på Medborgarplatsen, gallerian i Skrapan, flera gym och simhallar. Suveräna kommunikationer med t-bana och bussar ett stenkast bort. Här bor man tyst och lugn med allt det underbara Södermalm har att erbjuda alldeles runt husknuten!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.