Södermalm

Södermannagatan 60, 3 tr

Välplanerad 2:a med fransk balkong i härlig atmosfär nära Nytorget och Skanstull. Nytt kök och badrum i toppklass!

Adress

Södermannagatan 60, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

1 265 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbart ljusa lägenhet med helt nytt kök och exklusivt badrum.

Hallen är välkomnande med mörkpigmenterat fiskbensparkettgolv som löper in i lägenheten. Här finns även bra förvaring i form av garderob med överskåp.

Sovrummet är mot en tyst innegård utan insyn och med fransk balkong. Det finns utrymme för dubbelsäng och rummet har bra förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg med skjutdörrar från golv till tak. Rummet får en öppen känsla med ett fint, vitlackerat trägolv.

Köket är smakfullt renoverat med marmorskiva och integrerad kyl, frys och diskmaskin. Diskhon och blandaren är i mässing. Det finns en elspishäll med fläkt ovan och rostfri ugn. Golvet är av mörkpigmenterad fiskbensparkett. Det är helt enkelt ett funktionellt och praktiskt kök för den stilmedvetna.

Vardagsrummet har stora fönster ut mot Södermannagatan i högt hörnläge som ger en vacker interiör med paneler och vita väggar. Vid fönstret finns även platsbyggd bokhylla. Rummet ger en öppen känsla med högt i tak och har gott om plats för vardagsrumsmöbler och matdel. Genomgående mörkpigmenterad fiskbensparkett.

Badrummet har regndush och klinker med golvvärme. Tvättställ med vit kommod och markmorskiva. Spotlights i taket och en vägghängd WC. Det är förberett för tvättmaskin.

Pris: 2 895 000 kr

Månadsavgift: 1 265 kr

Andel i föreningen: 2,09750 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 330 kr/mån

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, snickarrum, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 32 (1304)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Det finns inget garage eller p-platser, men Boendeparkering i området. Det finns ett antal garage i närheten, där man kan hyra plats. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____7827.aspx

Byggnaden, som uppfördes 1927, ligger på Södermalm i Stockholms Kommun och har beteckningen Harven 60. Huset har sex våningar, tre lokaler på bottenvåningen, källare samt 5 våningar med 40 lägenheter, varav 39 upplåtes med bostadsrätt. Föreningen har portvakt som bor i en hyresrätt i fastigheten.

Lokalerna som hyrs ut är en på 60 kvm som passar bra som butik, kontor eller föreningslokal. Två lokaler, på ca 200 kvm vardera, har sedan länge hyrts ut för restaurangverksamhet. Samtliga tre är uthyrda på treårskontrakt.

Förening: Brf Eken 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: comhem och basutbudet ingår i avgiften.

Internet: comhem och betalas separat.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm i trendiga ”SoFo” med promenadavstånd till allt. Här erbjuds rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!

Vid Skanstull är kommunikationerna utmärkta med T-bana och bussar. Här finns också Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m. Vid Skanstull ligger Eriksdalsbadet med gym och en av Sveriges största simhallar med äventyrsbad och utomhusanläggning på somrarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.