Södermalm

Renstiernas Gata 30, 2 tr

Trevlig minitvåa med perfekt läge i hjärtat av Södermalm!

Adress

Renstiernas Gata 30, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

1 635 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till denna charmiga minitvåa om 40 kvm belägen mot lugn innergård. Vardagsrum med stort fönsterparti och naturlig plats för soffa och tv-möbel. Trevligt kök med anslutande matplats för 4-6 personer. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av totalt 4 garderober samt möjliget till ytterligare förvaring gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Attraktivt läge på Söder med närhet till Nytorget, Vitabergsparken, Medborgarplatsen samt alla restauranger och caféer i SoFo. Välskött förening där värme, vatten samt bredband ingår i månadsavgiften.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderober.

– Ljust vardagsrum med naturlig plats för soffa och tv-möbel.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsmikro, spis samt ovansittande spisfläkt. Matplats för 4-6 personer.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Förvaringsmöjligheter i en mindre klädkammare.

– Toppfräscht badrum med klinker i grå ton på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, handduksvärmare samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 635 kr

Andel i föreningen: 1,95000 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Fräsch tvättstuga finns i samma fastighet.

Renoveringar: 1985 samtliga stammar och elstigare byttes i fastigheten. 2006 renovering av trapphus och entré 2006 upprustning av innergård 2008 fönsterrenovering (bullerdämpande glas) 2011 OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) genomförd i fastigheten. 2011 installation av sopsug i trapphuset.

Lägenhetsnummer: 201 (1201)

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Stabil och välskött förening som omfattar 48 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 2 kommersiella lokaler som upplåtes med hyresrätt. Fastigheten förvärvades 2004.

Förening: Brf Bondesonen 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Ingår i månadsavgiften.

Här bor man med ett förstklassigt läge på Södermalm med direkt närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Förutom alla charmiga småbutiker finns även en mängd mysiga caféer, trevliga restauranger, mataffärer, apotek, saluhallen på Medborgarplatsen, gallerian i Skrapan och Ringen, flera gym och simhallar. Flera trivsamma parker såsom Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanestationen Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull. Det finns också ett stort antal innerstadsbussar samt pendeltåg vid Södra Station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.