Södermalm

Lundagatan 36A, 3 tr

Suverän planlösning och fint skick. Ljus, rymd och härlig charm. Drömläge på Södermalm!

Adress

Lundagatan 36A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

1 954 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och charmiga lägenhet med fantastiskt läge på attraktiva Lundagatan. Här bor du med drömläge på Södermalm med direkt närhet till allt den underbara stadsdelen har att erbjuda. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt och sällskapsvänligt vardagsrum, väldisponerat kök med gott om förvaring samt badrum med tvättmaskin. Fönster med djupa nischer, spegeldörrar, trägolv samt goda förvaringsmöjligheter. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden och det stora fönsterpartiet ger hela bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Denna lägenhet passar såväl singel som par. Gemensamma balkonger finns i trapphuset. Hiss finns. Populär och välskött förening. Detta är en pärla som bör ses!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar, skåp, överskåp och hyllor. Fina vitpigmenterade och lackade trägolv.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Praktiskt avdelad alkov som perfekt kan disponeras som arbetshörna eller extra garderob om så önskas. Stora fönster med djupa nischer och högt läge i huset!

– Stilfullt och funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med kyl och frys från Gorenje Ora-ito, gasspis, elugn och fläkt. Skjutdörr mot sovrummet och frostat glas.

– Sovrum med plats för säng och sängbord. Här står idag en 1,40 meter bred säng.

– Kaklat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat och wc.

Pris: 2 275 000 kr

Månadsavgift: 1 954 kr

Andel i föreningen: 0,16545 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Följande gemensamma lokaler finns i Brf Marmorn: 8 st tvättstugor, 3 st cykelrum, 2 st gästlägenheter, 2 st musikrum, 1 st snickarrum, 1 st barnvagnsrum, 35 p-platser (till dessa är det separat kö). Gästlägenheterna består av 6 bäddar med pentry respektive 2 bäddar med ett mindre pentry och kan hyras för cirka 200 kr/natt resp. cirka 100 kr/natt (maximalt 3 nätter i rad). Föreningen har fina gemensamma gårdar som är perfekta för grill eller picknick.

Renoveringar: 1973 Stambyte kök 1992 Stambyte badrum 1994 Stambyte el 1996 Omputsning av fasad 1998 Renovering hissar 2005-2010 Renovering av fönster 2009 Bergvärmeinstallation

Lägenhetsnummer: 400 (1302)

Hiss: Ja

Våning: 3

Energiförbrukning: 161 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Marmorn bildades år 1930 är en av Stockholms äldsta och största bostadsrättsföreningar på adresserna Lundagatan 36-44. Föreningen upplåter 539 lägenheter med bostadsrätt, 8 lokaler med bostadsrätt samt 14 lokaler med hyresrätt. Minsta tillåtna ägarandel enligt föreningens stadgar är 10%. Föreningen godtar ej juridisk person som köpare. Trappstädning sköts av föreningens anställda städerska. Energiprestanda 161 kWh/m² och år.
Populär och välskött förening. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.marmorn.se.

Förening: HSB Brf Marmorn i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. (kostnad cirka 119 kr/mån).

Läget är mycket eftersökt och attraktivt. Lundagatan är idylliskt belägen vid Skinnarviksparken. Här bor man tyst och lugnt men ändå närhet till all tänkbar & nödvändig service. Det finns ett rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, trendiga butiker, ett flertal mataffärer, banker, apotek, post m.m. Attraktiva Söderkvarter endast en kort promenad från Mariatorget, Mariaberget, Zinkensdamm, Bysis torg, Söder Mälarstrand, Tantolunden, Hornstull Strand, Slussen, Reimersholme, Långholmen och Medborgarplatsen. Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten. Välkomna till ett kvalitetsboende på härliga Södermalm!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.