Södermalm

Slipgatan 14, 2 tr

Mini 2:a med balkong och fint skick. Genomgående planlösning och drömläge på Södermalm!

Adress

Slipgatan 14, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 200 000 kr

Avgift

2 132 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina ”mini 2:a” med en underbar balkong i sydväst. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum, charmigt kök med diskmaskin, rofyllt sovrum och badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober och överskåp. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden och den genomgående planlösningen ger hela lägenheten en härlig rymd och charm. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på vackra Slipgatan. Här bor du tyst och lugnt med allt det underbara Södermalm har att erbjuda. Här trivs man!

– Entré med bra avhäningsmöjligheter. Två inbyggda garderober samt överskåp. Plats finns för extra byrå om så önskas.

– Stort och trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen samt stort fönster. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap.

– Väldisponerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis/ugn, kyl och frys. Skjutdörr mot sovrummet.

– Sovrumsdel med plats för 1.40-1.60 meter bred säng.

– Badrum utrustat med tvättmaskin, badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc.

– Härlig balkong med lugnt och rofyllt läge. Balkongen vetter mot sydväst. Sol på balkongen cirka mellan klockan 12-14 samt 16-17 enligt säljaren.

Övrigt
Boarea enligt säljarens tidigare mätbevis (SS021053) utfärdat 20060201, enligt föreningen 35 kvm.

Pris: 2 190 000 kr

Månadsavgift: 2 132 kr

Andel i föreningen: 2,82700 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Dessutom finns gemensamt hobbyrum, cykelrum och takterrass.

Lägenhetsnummer: 13 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 250 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Ångmaskinen 6 förvärvade fastigheten 1985 och består av 39 bostadsrättslägenheter. Stammar och el byttes 1997, omputsning fasad 1997, omläggning av tak 1997. Föreningen har även 6 parkeringsplatser (ca 800 kr/mån), till dessa är det separat kö. Enligt föreningen finns det i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkäns ej som köpare. Energiprestanda: 250 kWh/m² och år. Populär och välskött förening med god ekonomi.

Förening: Brf Ångmaskinen 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här på Slipgatan bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer (4, 40 och 66).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.