Södermalm

Slipgatan 14, 1 tr

LÄGNEHETEN SÅLD VISNINGARNA INSTÄLLDA!

Adress

Slipgatan 14, 1 tr

Rum

2

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

2 128 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina ”mini 2:a” med en underbar balkong i sydväst. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum, charmigt kök i original, rofyllt sovrum och badrum med badkar. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober och överskåp. De stora fönsterna i kombination med den generösa takhöjden och den genomgående planlösningen ger hela lägenheten en härlig rymd. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på vackra Slipgatan. Här bor du tyst och lugnt med allt det underbara Södermalm har att erbjuda. Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt flera garderober med överskåp. Ekparkett.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Stora fönster samt utgång till balkongen. Avskild alkov som kan användas för säng eller skrivbord. Alkoven kan tas bort så önskas. Ekparkett.

– Väldisponerat kök i original. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor ända upp till tak. Skjutdörr till sovrummet. Laminatgolv.

– Sovrumsdel med plats för säng och sängbord. I dagsläget finns här en loftsäng som kan lämnas kvar om köparen önskar. Laminatgolv.

– Badrum med badkar, dusch, handdukstork,handfat, spegel och wc.

– Härlig balkong i sydväst. Plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 2 090 000 kr

Månadsavgift: 2 128 kr

Andel i föreningen: 2,82700 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Dessutom finns gemensamt hobbyrum, cykelrum och takterrass.

Lägenhetsnummer: 10/1105

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Brf Ångmaskinen 6 förvärvadde fastigheten 1985 och består av 39 bostadsrättslägenheter. Stammar och el byttes 1997, omputsning fasad 1997, omläggning av tak 1997. Föreningen har även 6 parkeringsplatser (ca 800 kr/mån), till dessa är det separat kö. Enligt föreningen finns det i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkäns ej som köpare. Energiprestanda: 250 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Ångmaskinen 6

Här på Slipgatan bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer (4, 40 och 66).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.