Södermalm

Södermannagatan 21, 5 tr

Drömläge intill Nytorget! Optimal planlösning, bra skick och stor balkong i fritt läge!

Adress

Södermannagatan 21, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 325 000 kr

Avgift

1 697 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiska tvåa med balkong i högt fritt läge. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren design och plats för matbord för 4-6 personer. Trivsamt sovrum och ett fräscht helkaklat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderobsdel samt ytterligare 2 garderober gör att 2 personer med lätthet kan bo här. Välkommen till ditt drömboende på Södermalm, i hjärtat av SoFo, alldeles intill Nytorget och Vitabergsparken! Här varvas lugn med stadsdelens puls!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av 2 garderober. Hela lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stora fönster ger ett härligt ljus. Utgång till underbar balkong i högt och fritt läge. Förvaring i platsbyggd garderobsdel.

– Kök i stilren design med skåpinredning i högblankt vitt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro samt spisfläkt. Gott om förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Plats för matbord för 4-6 personer.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för 140 cm säng.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv i blå ton och väggar i vitt. Utrustat med badkar samt handduksvärmare. Förberett för tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 697 kr

Andel i föreningen: 2,28940 %

Byggår: 1938

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har en modern och välutrustad tvättstuga. Föreningen har också en grön innergård. Cykelställ finns på gården.

Renoveringar: Under 2004 utfördes en omfattande renovering av fastigheten vilket bl.a. omfattade byte av avloppsstammar och el-stammar. Trapphuset målades om 2006. Föreningen för en diskussion kring fönsterrenovering.

Lägenhetsnummer: 1501

Hiss: Ja

Våning: 5

Allmänt om föreningen: Brf Bonden Mindre 15 förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen består av 36 lägenheter med bostadsrätt, 1 hyresrätt samt 4 lokaler.

Förening: Brf Bonden Mindre 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Härlig balkong i fritt läge med sol fram till ca kl 13.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm i trendiga ”SoFo” med promenadavstånd till allt. Här erbjuds rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacke torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!

I närområdet finns också nya Skrapans centrum och Ringens centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m. Vid Skanstull ligger Eriksdalsbadet med gym och en av Sveriges största simhallar med äventyrsbad och utomhusanläggning på somrarna.

Goda kommunikationer i form av bussar samt gångavstånd till tunnelbana vid Medborgarplatsen, Skanstull och Slussen. Även gångavstånd till Södra Station (pendeltåg).

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.