Södermalm

Slipgatan 14, 5 tr

Pärla med högt läge, balkong och utsikt mot Slipgatan. Suverän planlösning och drömläge!

Adress

Slipgatan 14, 5 tr

Rum

2

Slutpris

2 510 000 kr

Avgift

2 008 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkomna till denna perfekta mini 2:a med en underbar balkong med himlen som närmsta granne och utsikt över Slipgatan och mot Långholmen. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänligt vardagsrum, charmigt och stilfullt kök med diskmaskin, rymligt sovrum och badrum med badkar. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober och överskåp. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela lägenheten ett härligt ljus och rymd. Hiss finns. Mycket attraktivt läge på vackra Slipgatan. Här bor du tyst och lugnt med allt det underbara Södermalm har att erbjuda. Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Tre inbygda garderober och två överskåp. Ekparkett och vita väggar.

– Härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Ekparkett och vita väggar.

– Väldisponerat och charmigt kök ( renoverat 2010 ). Bra arbetytor och gott om förvaring med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis, elugn och fläkt.

– Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord och byrå/skrivbord om så önskas. Ekparkett.

– Härlig balkong som vetter mot Slipgatan. Sol på balkongen från morgon till cirka klockan 13.00 sommartid enligt säljaren. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 2 190 000 kr

Månadsavgift: 2 008 kr

Andel i föreningen: 2,66600 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Dessutom finns gemensamt hobbyrum, cykelrum och takterrass.

Lägenhetsnummer: 35

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 250 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Ångmaskinen 6 förvärvadde fastigheten 1985 och består av 39 bostadsrättslägenheter. Stammar och el byttes 1997, omputsning fasad 1997, omläggning av tak 1997. Enligt föreningen finns det i dagsläget inga planerade avgiftsändringar. Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkäns ej som köpare. Energiprestanda: 250 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Ångmaskinen 6

Internet: Bredband.

Här på Slipgatan bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer (4, 40 och 66).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.