Silverdal

Silverdalsvägen 27, 6 tr.

Högst upp i huset med härlig balkong i söderläge. Ljus, rymd och suveränt skick!

Adress

Silverdalsvägen 27, 6 tr.

Rum

2

Slutpris

1 700 000 kr

Avgift

2 415 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkomna till denna trivsamma lägenhet belägen högst upp i huset med en balkong i soligt söderläge. Lägenheten byggdes 2007 med inflytt 2008. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Kök med bl.a. diskmaskin samt badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Det höga läget i huset i kombination med den öppna planlösningen ger hela bostaden ett härligt ljus och rymd. Här bor ni tyst, lugnt och naturskönt endast cirka 10 minuters bilfärd från Stockholm city. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Fyra garderober/städskåp.

– Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens, diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys.

– Sovrum med plats för säng, sängbord och extra byrå om så önskas. Utgång till balkongen.

– Underbar balkong med söderläge högst upp i huset. Plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 1 700 000 kr

Månadsavgift: 2 415 kr

Andel i föreningen: 0,43600 %

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. Det finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum

Lägenhetsnummer: 123413-1-6029-1/J602

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Det finns garage som hyrs ut av Skanska. En garageplats kostar 800 kr/mån och p-plats utomhus kostar 400 kr/mån. Kontakta Skanska vid intresse för mer information.

Allmänt om föreningen: Brf Silverdals Torg bildades 2007 och består av 159 bostadsrätter och 7 hyreslokaler på adresserna Silverdalsvägen 23-37 och Silverdals Torg 1-11. Byggnadsprojektet genomfördes som en totalentreprenad av Skanska Nya Hem. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande släkt/förälder/barn är ok enligt föreningen. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Avgifterna har legat på samma nivå sedan 2008. En avgiftsfri månad erhölls i januari 2012! Populär och välskött förening. Mer information finns på föreningens hemsida www.sbc.se/silverdalstorg

Förening: Brf Silverdals Torg

TV: Digitalbox samt basutbud från Canaldigital ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Mycket attraktivt läge endast cirka 10 minuters bilväg till Stockholm city. Underbara naturområden med fina promenad och joggingstråk. Ett stenkast bort finns Edsviken med flertalet badplatser och skridskoåkning vintertid. I området finns matbutik, frisök, gym, café och restauranger. Nära även till Moderna Kista Galleria och dess enorma utbud av affärer, butiker, caféer, restauranger gym och bio. I Sollentuna finns även golfbanor, tennishallar, simhall och bowlinghall. Bra kommunikationer med busshållplats vid torget samt från Silverdals kapell där flera busslinjer går samt pendeltåg cirka 15 minuter bort (Helenelund).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.