Sätra

Kungssätravägen 18, 6 tr

Solig, ny och genomgående bostad i toppskick med balkong i Sätra.

Adress

Kungssätravägen 18, 6 tr

Rum

2

Slutpris

1 895 000 kr

Avgift

2 491 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Snygg och stilsäker bostad i bästa läge i Sätra med stor solig balkong nära tunnelbanan. Allt i toppskick med exklusiva tillval. Stor SPA anläggning på taket för medlemmarna att tillgå med makalös utsikt. Två jacuzzi att bada i och stora fina soldäck i trä. Övernattningslägenhet att hyra finns med dusch och wc.

Säkerhetsdörr. Fönster ut mot loftgång. Bra möblerbart rum med parkettgolv. Öppet vitt fint kök med rostfria vitvaror såsom; kyl/frys, diskmaskin, elspishäll med fläkt ovan.

Helkaklat vitt duschrum med tvättmaskin, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan med spotlights i. WC. Svart klinkergolv med golvvärme. Utanför badrummet finns mycket snygga vita platsbyggda förvaringsmöbler.

Sovrum med utgång till stor solig balkong mot Sätra Kyrka i högsta läge utan insyn mot himlen. Stort förråd ute på balkongen. Sovrummet har fönster samt balkongdörrar med dubbeldörrar i glas från golv till tak. Vita väggar och parkettgolv. Här trivs man!

Pris: 1 895 000 kr

Månadsavgift: 2 491 kr

Andel i föreningen: 1,23170 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 280 kr/mån

Byggår: 2014

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Förrådet på balkongen. Det finns jacuzzi bad på taket med trädäckade solterrasser. Lokal att boka för övernattning på taket. Cykelförråd på plan 0 och 2. Barnvagnsrum och rullstolsrum på plan 1. Hushållsopor i separata markbehållare.

Lägenhetsnummer: 1602

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 7.

Parkering/Bilplats: 15 parkeringsplatser finns för uthyrning. Ev finns lediga platser nu.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 2013/2014 och ligger centralt i Sätra med solterrasser högt upp i fastigheten med två jacuzzi för SPA och relax. Alla 72 st lägenheter sålda. Marken upplåts med tomträtt.

Förening: Brf Kungsterrassen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Bredbandsbolaget. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet: Fibernät via Bredbandsbolaget.

Perfekt belägen i Sätra med gångavstånd till tunnelbanans röda linje (till centralen på ca 26 minuter) samt till fina naturområden vid Mälarens sjöliv. Mycket nära till Skärholmens Centrum med massor av butiker inomhus och Kungens kurva med flera stora butiker såsom IKEA, Elgiganten, Rusta ICA osv.

www.sl.se
www.stockholm.se
www.satracentrum.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.