Råsunda

Lövgatan 62, 4 tr

Strålande ljus hörntvåa högt upp i huset med genomgående ljus, perfekt planlösning och solig balkong. Attraktivt läge i Råsunda.

Adress

Lövgatan 62, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 270 000 kr

Avgift

3 199 kr/mån

Boyta

52,5 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Lövgatan 62. Här bor du med ett idealiskt lugnt läge nära city i attraktiva Råsunda med flertalet restauranger, Filmstaden med biograf, goda kommunikationer och mysiga grönområden runt knuten. Detta trivsamma hem passar perfekt för paret såväl som singeln som vill ha gott om plats. Utmärkta förvaringsmöjligheter. Välplanerade luftiga ytor med stora fönster skapar härligt ljusflöde som skänker behaglig rymd till hela lägenheten. Ljuvlig balkong som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och inbjuder till avkopplande stunder. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i två garderober med överskåp.

– Badrum med ljust kaklade väggar, spegelskåp, handfat, wc, handdukstork och dusch.

– Ljust, rofyllt sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang om så önskas samt inrett med garderober längst hela ena väggen med utmärkt förvaring.

– Trivsamt kök med plats för matbord vid stort fönster som ger härligt ljusinsläpp åt rummet. Gott om arbetsytor och mycket förvaring genom över- och underskåp. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, fläkt och kyl/frys,

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp samt ytterligare förvaring och möblemang. Flödande ljusinsläpp och utgång till balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet. Parkett och rymlig inbyggd klädkammare.

Pris: 2 595 000 kr

Månadsavgift: 3 199 kr

Andel i föreningen: 0,04065 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1944

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 22 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 191 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen Brf Björken 70 bildades 1944 och upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt. Byggnadens totalyta enligt taxeringsbeskedet 1 283 kvm lägenhetsyta.

Förrådsutrymmen finns i källaren och på vinden. Parkeringsplats finns att hyra för 200 kr/mån. För närvarande kö. Dessutom har föreningen en härlig takterrass som föreningens medlemmar får nyttja.
Tvättstuga samt cykel- och barnvagnförråd finns på entréplan.
Föreningen har även en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/natt.

Utfört underhåll:
Stambyte 2002
Fasad- och takrenovering 2004
Fönsterrenovering 2006
Iordningsställande av föreningslokal 2009
Installation av ny fjärrvärmeanläggning 2011
OVK besiktning 2013
Justering av värmeslingor på tak och stuprör 2014
Montering av snörasskydd 2015

Planerat underhåll:
Målningsarbeten, fönster och balkonger

Förening: Brf Björken nr 70

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Underbar balkong med plats för bord, stolar och växter.

På Lövgatan 62 bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. Mall of Scandinavia, Skandinaviens största inomhusgalleria med ett brett utbud av shopping, dagligvaruhandel, restauranger, service och nöjen. Precis bredvid ligger nationalarenan Friends Arena som erbjuder allt från fotbollsmatcher till konserter. Gillar man motion och friluftsliv så finns Råstasjön och Lötsjön endast några minuters promenad bort med fina motionsslingor och grönområden.
Goda kommunikationsmöjligheter med T-bana (Näckrosen) som ligger endast någon minut bort och buss 515 precis intill huset som tar en till Odenplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.