Östermalm - vid Gustav Adolfsparken

Wittstocksgatan 28, 3 tr - parkläge!

Högt, härligt läge vid vackra Gustav Adolfsparken. Funkisdröm med öppen spis och solig balkong. Endast 1.567:-/mån!

Adress

Wittstocksgatan 28, 3 tr - parkläge!

Rum

2

Slutpris

3 850 000 kr

Avgift

1 567 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Här på lugna Wittstocksgatan och i ett av Östermalms mest eftertraktade kvarter, alldeles intill Karlaplan och vackra Gustav Adolfsparken, ligger denna trivsamma lägenhet som har det mesta man kan önska. Högt läge och mycket väldisponerad, ljus och luftig planlösning. Balkong i väster med härlig eftermiddags- och kvällssol samt viss glimt av parken. Fungerande öppen spis i vardagsrum. Välutrustat kök i stilrent utförande med bl a en vinkyl. Genomgående oljad fiskbensparkett och vackra bevarade ursprungsdetaljer. Allt i mycket gott skick. Renoverad och stambytt fastighet. En av Östermalms mest solventa bostadsrättsföreningar med ca 11.000.000:- i kassan.

Ett underbart boende i lugn parkmiljö med omedelbar närhet till såväl Karlaplan och Fältöverstens butiker som strövområdena på Gärdet och Djurgården.

– Hall med plats för ytterkläder och förvaring i garderob. Marmorgolv. Vitmålade väggar och tak.

– Kök i stilrent vitt med god förvaring i skåp, lådor och på öppna hyllplan. Köksbänkar i Carraramarmor med infälld diskho och kaklad vägg ovan. Kyl och frys, vinkyl, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Platsbyggd, måttanpassad arbets/datorplats vid fönster som vetter mot balkongen.

– Härligt och luftigt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol samt med viss utsikt mot Gustav Adolfsparken. Oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Rejält sovrum med plats för dubbelsäng och goda ytor längs med vägg att ställa garderober eller dylikt. Oljad fiskbensparkett och väggar i sober kulör.

– Kaklat badrum med dusch, WC, handfat på kommod och ett badrumsskåp.

Pris: 3 790 000 kr

Månadsavgift: 1 567 kr

Andel i föreningen: 1,97660 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns två förråd, ett i källaren och ett på vinden, som tillhör lägenheten. I källaren finns även en fräsch tvättstuga med två maskiner och en torktumlare från Miele, ett torkrum samt ett cykelförråd.

Renoveringar: Föreningen har nyligen bytt en stam i källaren på Wittstocksgatan 28. Innan sommaren installerades en ny värmeväxlare i fastigheten. För information om fastighetens övriga renoveringar och ombyggnader, se bifogad förteckning. Inga avgiftsförändringar är planerade.

Lägenhetsnummer: 234

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 11 förvärvade fastigheten 1984 och består av 48 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningens ekonomi är extraordinärt god. Den skuldfri och har ca 11.500.000:- i omsättningsbara tillgångar och likvida medel.

Förening: Brf Vårt Hus nr 11

TV: Kabel-TV via boxer. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Fiberbredband via Bahnhof.

Sammanställning: Härlig balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Viss utsikt mot Gustav Adolfsparken.

Attraktivt läge på Östermalm vid Gustav Adolfsparken och Gustav Adolfs kyrka. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.