Östermalm - vid Djurgården

Linnégatan 100, 2 ½ tr, hiss

Arkitektritad design möter stiligt 1910-tal i läcker 2:a med kakelugn, öppen spis & balkong i sydväst.

Adress

Linnégatan 100, 2 ½ tr, hiss

Rum

2

Slutpris

4 500 000 kr

Avgift

2 420 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till denna arkitektritade lägenhet i toppskick med drömläge invid Nobelparken, Djurgården och Strandvägen. Exklusiv och modern inredningsdesign möter stilfullt bevarat 1910-tal såsom bl a öppen spis och kakelugn. Öppna sällskapsytor med vardagsrum, hall/matsal och utgång till solig balkong i sydväst. Stort badrum med jacuzzi-badkar, mosaikbeklädda väggar och golv, platsbyggda förvarings- och avställningsytor samt infälld belysning. Italienskt kök i minimalistisk design med Corianbänkar och rostfria maskiner. Stort rogivande sovrum mot lugn innergård. Mycket välskött förening med låg belåning.

– Välkomnande hall/matsalsrum med öppen spis och plats för stort middagsbord. Generös förvaring i garderober längs med vägg.

– Vardagsrum med vacker kakelugn. Utgång till solig balkong i sydväst. Plats för soffa och TV-möbel.

– Stort rogivande sovrum mot lugn innergård. Plats för rejäl dubbelsäng och förvaring i garderober.

– Exklusivt badrum med jacuzzi-badkar, mosaikbeklädda väggar och tak, handfat på kommod, platsbyggda och måttanpassade hyllor för avställning och förvaring. WC, inbyggd belysning och ett stort fönster med frostat glas.

– Italienskt kök i stilren och minimalistisk design. Corianskivor och skåpinredning i vitt. Maskinell utrustning i rostfritt.

Pris: 4 500 000 kr

Månadsavgift: 2 420 kr

Andel i föreningen: 2,35200 %

Byggår: 1915

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 6 kvm. I källaren finns en välutrustad tvättstuga.

Renoveringar: Stambyten har skett succesivt i fastigheten vartefter medlemmarna renoverar sina kök och våtutrymmen. Ombyggnad av elcentral 2011-2012. Renovering av tak och tvättstuga ca år 2000. Fönter 2010. Trapphus 2011. Nya balkonger 2007. Ombyggnation av innergården 2011. Föreningen planerar att installara bergvärme för att få lägre värmekostnader. För detta kommer ett nytt lån på ca 2,4 mkr att tas.

Lägenhetsnummer: 33 (1202)

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Berwald består av 21 lägenheter med bostadsrätt.

Förening: Brf Berwald

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i sydväst. Balkongavgift på 200:-/år tillkommer.

Välkommen till härliga Östermalm och detta perfekta läge invid Strandvägen, Nobelparken, Djurgårdsbron och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk utmed Djurgårdskanalen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Karlaplan med Fältöverstens shopping når man med kort promenad Östemalmstorg med trevliga Saluhallen. Bra kommunikationer med tunnelbana (Karlaplan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.