Östermalm - Vasastan

Körsbärsvägen 12, 1 tr

Stilren, snygg design möter tidstypisk funktionalism i ljus, välplanerad tvåa med balkong i soligt söderläge. Möjlig 3:a!

Adress

Körsbärsvägen 12, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

3 351 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvårummare (möjlig 3:a, se bifogad alternativ planlösning) i absolut toppskick med solig balkong i söder. Lägenheten har med varsam hand totalrenoverats i stilfullt, snyggt utförande utan att tumma på de genuina och välbevarade funkisdetaljerna. Planlösningen är optimalt disponerad och genomgående med strålande ljusinsläpp och utmärkta förvaringslösningar. Här finns öppna och luftiga sällskapsytor i rejält vardagsrum med solig balkong i söder. Kök i minimalistisk design med tillhörande matplats för 4-5 personer. Sovrum med härlig ”hotellrumskänsla” och plats för dubbelsäng. Sovrummet är inrett med dold, generös förvaring i platsbyggd garderobsvägg och en heltäckningsmatta ger en mysigt ombonad känsla. Rejäl entréhall med vackert stengolv och plats för ytterkläder samt förvaring i originalgarderober. Inre möblerbar halldel med plats för arbetsbord eller dylikt. Fräscht helkaklat badrum i stilsäkert utförande.

Denna ljusa och smakfullt nyrenoverade lägenhet i kombination med toppläget i Stockholm med närhet till allt trevligt i Vasastan och på Östermalm, gör detta till ett boende ni väntat på! Här bor du invid KTH, Lärkstan, rekreationsområdet i Lill-jansskogen samt Östra station med de bästa tänkbara kommunikationerna i form av T-bana, flertalet innerstadsbussar och Roslagsbanan.

Välskött förening och fastighet från 1941 som totalrenoverades 2010-2011.

– Entréhall med vackert stengolv och vita väggar. God förvaring i originalgarderober och plats att hänga ytterkläder vid klädhängare. Inre halldel med plats för arbetsbord, byrå eller dylikt.

– Helkaklat badrum i stilent utförande med klinkergolv, dusch, WC, handdukstork, handfat och badrumsskåp.

– Kök i minimalistiskt och stilrent utförande med god förvaring i skåp och draglådor. Här finns kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Bra arbetsytor och matplats för 4-5 personer.

– Stort, rymligt vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matsalsbord. Utgång till balkong i söder. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Sovrum med plats föri dubbelsäng och rejäl förvaring i skjutdörrsgarderob. Heltäckningsmatta ger mysig och ombonad känsla.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 3 351 kr

Andel i föreningen: 5,17000 %

Byggår: 1941

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns tvättstuga och cykelrum.

Renoveringar: Fastigheten totalrenoverades 2010 med bl a byte av V/A-stammar och elstigare, renovering av fasad, trapphus, balkonger, tvättstuga etc.

Lägenhetsnummer: 3903 (1102)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 184 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Körsbäret 12 förvärvade fastigheten 2011. Fastigheten totalrenoverades 2010. Föreningen består av 28 medlemslägenheter. Föreningens ekonomi är god med skuldsättning per 2013-12-31 på 9 mkr.

Förening: Brf Körsbäret 12

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via Ownit.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.