Östermalm - Vasastan

Valhallavägen 65, 2 tr

Suverän och strålande ljus funkistvåa i toppskick med solig balkong i högt, fritt sydvästläge och utsikt mot Lärkstan!

Adress

Valhallavägen 65, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 450 000 kr

Avgift

2 572 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän tvårummare i absolut toppskick med solig balkong i sydväst och högt, fritt läge med vacker utsikt mot Lärkstans pampiga sekelskiftesfastigheter. Lägenheten totalrenoverades år 2011 och byggdes samtidigt om till en utmärkt tvåa med kloka funktions- och förvaringslösningar, genomgående stilren design, snygga och påkostade material, ljus färgsättning och fin fiskbensparkett i ek.

Planlösningen är optimal med ljusa öppna sällskapsytor i platsbyggt, välutrustat kök i stilrent högblankt vitt och i vardagsrum med utgång till balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Rejält, enskilt och tyst sovrum med plats för dubbelsäng och garderober längs med vägg. Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Stort, helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, lyxigt bubbelbadkar för två personer, WC och förberett för tvättmaskin samt torktumlare.

Denna ljusa och smakfullt nyrenoverade lägenhet i kombination med toppläget i Stockholm med närhet till allt trevligt i Vasastan och på Östermalm, gör detta till ett boende ni väntat på! Här bor du invid KTH, Lärkstan, rekreationsområdet i Lill-jansskogen samt Östra station med de bästa tänkbara kommunikationerna i form av T-bana, flertalet innerstadsbussar och Roslagsbanan. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Hallen har vitmålade väggar, vacker fiskbensparkett i ek och tak med infällda spotlights. Hallen har gott rumssamband. Säkerhetsdörr.

– Rejält, enskilt och knäpptyst sovrum med plats för dubbelsäng och möjlighet att ställa garderober längs med möblerbara väggytor. Sovrummet har vitmålade väggar, vacker fiskbensparkett i ek och tak med infällda spotlights. Sovrummet har access från både hall och vardagsrum.

– Stort, helkaklat badrum i stilfullt utförande med klinkergolv och golvvärme, lyxigt bubbelbadkar för två personer, WC, handfat, badrumsskåp och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Infällda spotlights i tak.

– Öppna, härliga sällskapsytor i kök och vardagsrum som flödar av ljus från stora fönsterpartier i sydväst. Här finns utgång till rejäl balkong med högt, fritt läge och utsikt mot Lärkstans vackra sekelskiftesfastigheter.

– Köket är platsbyggt i stilfull utförande med bra förvaring i skåp och lådor med luckor i högblankt vitt. Köket är välutrustat med kyl och frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Bra arbetsytor samt plats för mindre matbord vid fönstret. Vitmålade väggar, fin fiskbensparkett i ek och infällda spotlights i tak. Köket öppnar mot vardagsrummet.

– Ljust vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Vardagsrummet har plats för soffa, TV-möbel och stort matsalsbord. Vitmålade väggar, fin fiskbensparkett i ek, tak med infällda spotlights samt access till sovrummet.

Pris: 3 495 000 kr

Månadsavgift: 2 572 kr

Andel i föreningen: 2,77000 %

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm, I fastigheten finns ett cykelrum och en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Föreningen har en gemensam bakgård.

Renoveringar: Nya balkonger 1992. Omläggning av tak 1994. Omputsning av fasad och renovering av balkonger 1995. Byte av V/A-stammar och elstigar 2002-2003. Omläggning gårdstak 2004. Nyinstallation av hiss (hiss uppdragen till våning 6) och ommålning av trapphus samt entré 2005. Ny entréport 2006. Renovering av fönsterbågar 2007. Nya säkerhetsdörrar installerade 2010. Stamventiler 2011. Förbättring av värmesystem och nyrenoverad entré 2012. Treglasfönster och nya ventiler i fönster mot Roslagsbanan 2013.

Lägenhetsnummer: 9 (1205)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 165 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 10 förvärvade fastigheten år 2001 och består av 37 lägenheter, varav en är en återstående hyresrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god ekonomi och välvårdad/renoverad fastighet från 1934.

Nya balkonger 1992. Omläggning av tak 1994. Omputsning av fasad och renovering av balkonger 1995. Byte av V/A-stammar och elstigar 2002-2003. Omläggning gårdstak 2004. Nyinstallation av hiss (hiss uppdragen till våning 6) och ommålning av trapphus samt entré 2005. Ny entréport 2006. Renovering av fönsterbågar 2007. Nya säkerhetsdörrar installerade 2010. Stamventiler 2011. Förbättring av värmesystem och nyrenoverad entré 2012. Treglasfönster och nya ventiler i fönster mot Roslagsbanan 2013.

Förening: Brf Roslagsbanan 10

TV: Kabel-TV via ComHem. Abonnemang tecknas separat av varje enskild medlem.

Internet: Bredband via ComHem. Abonnemang tecknas separat av varje enskild medlem.

Sammanställning: Solig balkong i sydväst i högt, fritt läge med vidsträckt utsikt mot Lärkstans vackra sekelskiftesfastigheter.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.