Östermalm - Vasastan

Surbrunnsgatan 5, 1 tr

Fantastisk och maximalt yteffektiv drömtvåa för två personer med perfekt öppen planlösning.

Adress

Surbrunnsgatan 5, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 600 000 kr

Avgift

1 241 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Surbrunnsgatan 5 och denna ytterst välplanerade sekelskiftespärla. Attraktivt belägen i populära kvarter där Vasastan och Östermalm möts med mängder av välrenommerade restauranger, caféer och butiker. Här bor du tyst och lugnt mellan citypulsen och strövområdena i Hagaparken runt Brunnsviken.
Planlösningen är optimerad, maximalt yteffektiv och passar alldeles utmärkt för såväl singeln som paret. Vackra detaljer bevarade som generös takhöjd, takrosett, stuckatur, djupa fönsternischer samt vitbetsade trägolv. Stilrent kök med all maskinell utrustning i öppen planlösning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i platsbyggd garderob. Snyggt badrum inrett i sobra toner och materialval.
Välskött förening i vacker fastighet från 1897.

– Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Hallen knyter samman hemmets samtliga rum och ger direkt en välkomnande känsla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vitbetsat trägolv.

– Luftigt och lättarbetat öppet kök som gör matlagningen till en social tillställning med gott om arbetsyta och förvaring. Den maskinella utrustningen består utav spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Stort fönster med djupa nischer som släpper in mycket ljus och bidrar till en trevlig social yta, generös takhöjd och på golvet ligger vitbetsat trägolv. Här finns plats för soffa och övrig önskad möblering.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrig inredning. Ett stort fönster skänker rikligt med ljus och skapar harmoni till rummet. Gott om förvaring i platsbyggd garderob.

– Snyggt helkaklat badrum i stilrent utförande med rymlig duschhörna, wc, handfat och stor spegel.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 1 241 kr

Andel i föreningen: 2,97300 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1897

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 9 (1102)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Energiförbrukning: 54 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Trasten 10 förvärvade fastigheten år 2000 och upplåter idag 18 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen är äkta och accepterar ej juridisk person som förvärvare. Populär och välskött brf med god ekonomi.

Utförda renoveringa:
1967 Elstigar
1967 Stambyte
Föreningen praktiserar partiellt stambyte, dvs i samband med renoveringar. .
2005 Renovering av trapphus
2005 Renovering tvättstuga
2007 Fasadrenovering
2009 Renovering ventilationsanläggning
2009 Hissrenovering
2015 Installation av bergvärme
2015 Renovering av trapphus
2017 stamspolning

Förening: Brf Trasten 10

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV och bredband leveras via Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Föreningen har en fin gemensam innergård med stort trädäck med utemöbler och grill.

Här på Surbrunnsgatan 5 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.