Östermalm - Nedre Gärdet

Löjtnantsgatan 4, 6 tr

Högt & fritt belägen drömtvåa med perfekt planlösning & strålande ljusinsläpp. Stor terrasslik balkong i soligt sydvästläge med härlig parkutsikt.

Adress

Löjtnantsgatan 4, 6 tr

Rum

2

Slutpris

6 300 000 kr

Avgift

3 206 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Med ett högt, öppet och insynsskyddat läge återfinns denna strålande ljusa tvårummare med stor terrasslik balkong i soligt sydvästläge med plats för loungemöbler och planteringar samt härlig och grönskande parkutsikt.

Lägenheten om 56,5 kvm är utmärkt disponerad, effektiv och funktionell för både en och två personer. Här ges öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök med rymlig matsalsdel samt utgång till den stora och möblerbara balkongen som blir ett extra ”uterum” större delen av året. Frihetskänslan här är uppriktigt talat oslagbar!

Stora fönsterpartier ger lägenheten ett flödande ljus oavsett årstid. Fint kök med all önskvärd maskinell utrustning. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande med dusch, toalett, handfat på kommod och handdukstork. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring ligger i anslutning till ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang samt utgång till balkongen. Hall med plats för ytterkläder samt gott om förvaring i inbyggda garderober.

Välkommen till detta perfekt planerade hem av allra bästa slag beläget i lugn, lummig och bilfri idyll med närhet till både natur och Stockholms innerstad.

Välvårdad och modern fastighet med garage.

Pris: 5 995 000 kr

Månadsavgift: 3 206 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV basutbud. Beräknad driftkostnad/månad ca hushållsström 250 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 1,35440 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2007

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 365 (1405)

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 7

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 105 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen disponerar 25 garageplatser. Kostnad 1800 kr/mån. I dagsläget står 8 personer står i kö. Föreningen har byggt laddstationer till samtliga platser.

Allmänt om föreningen: Brf Artillerigården äger fastigheten Svea Artilleri 20 i Stockholms kommun och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i sju våningar inklusive källare med totalt 53 bostadsrätter och en lokal. Den totala boytan är 4 450 kvm och lokalytan 62 kvm. Föreningen disponerar 25 garageplatser. Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej

Föreningen följer en långsiktig underhållsplan, och det föreligger inga planerade renoveringar av större karaktär.

Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar. Stabil och välskött förening som har bra amorteringstakt på lånen.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två tvättstugor på Löjtnantsgatan 4, belägna i markplan, barnvagnsutrymmen finns i varje portuppgång, cykelförråd finns på Löjtnantsgatan 4 och 6, belägna i källare.
Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.

Förening: Brf Artillerigården

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 53

Antal lokaler: 1

TV: Kabel-TV basutbud ingår i avgiften. Leverantör boxer. Anslutet till Stockholms stadsnät via Open Net. Fiber till samtliga lägenheter. IP telefoni.

Internet: Fastigheten är ansluten till OpenNet, Stockholms öppna nät. Genom OpenNet kan du välja vilken bredbandsleverantör. Fiber är indraget i lägenheten.

Sammanställning: Stor terrasslik balkong i högt och fritt sydvästläge.

Den viktigaste inspirationskällan till kvarteren var bostadsområdet La Butt Rouge utanför Paris som byggdes på 1920-talet. Tanken var att det nya områdets arkitektoniska utformning skulle ha anknytning till den funktionalism som genomsyrar övrig bebyggelse på Gärdet.

Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (Hemköp på Jungfrugatan och Sabis på Fältöversten bl.a.), caféer, restauranger, butiker etc. är det gott om.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.