Östermalm - Nedre Gärdet

Skeppargatan 102, Överst!

Högst upp med stor balkong i västerläge. Suverän planlösning. Juridisk person godkänns.

Adress

Skeppargatan 102, Överst!

Rum

2

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

2 071 kr/mån

Boyta

41,5 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva detta suveräna boende attraktivt beläget på Skeppargatan. Högst upp i huset med en stor balkong i perfekt västerläge med utgång från vardagsrummet! Lägenheten är verkligen optimalt planerad med ett sällskapsvänligt vardagsrum och trivsamt kök med diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt väldisponerat sovrum. Dessutom är det gott om förvaringsutrymmen med flera inbyggda garderober. Det höga läget i kombination med de stora fönsterpartierna och balkongen ger hela lägenheten ett härligt ljus och rymd. Genomgående trägolv och vita väggar. Stor och populär förening med välskött fastighet. Juridisk person godkänns.

– Välkomnande hall med klädhängare, hatthylla samt en inbyggd garderob med överskåp. Trägolv och vita väggar.

– Ljust och charmigt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering och matsalsbord. Dessutom finns här två inbyggda garderober med överskåp. Trägolv och vita väggar. Ett riktigt härligt vardagsrum!

– Väldisponerat kök utrustat med diskmaskin, kyl, frys, gasspis, elugn samt fläkt. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor upp till tak. Trägolv.

– Sovrum med plats för säng, sängbord och byrå. Trägolv och vita väggar.

– Stor balkong med perfekt västerläge och himlen som närmsta granne! Utsikt över takåsarna. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Trätrall och markis. En drömbalkong utöver det vanliga!

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 2 071 kr

Andel i föreningen: 0,14800 %

Byggår: 1932

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns flera tvättstugor, cykelrum, grovsoprum, pingisrum, boulebana och vindsförråd. Möjlighet finns att i mån av plats hyra extra förråd av föreningen.

Renoveringar: Byte av V/A stammar (kök och badrum) 1991-1993. Elstigar 1991

Lägenhetsnummer: 190

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: hemsida www.massen.se
Bostadsrättsföreningen Mässen ligger på Nedre Gärdet och är en av de största i Stockholm. Föreningen bildades på 30-talet och är en äkta bostadsrättsförening. Den äger och förvaltar fastigheterna Mässen 7-13, som byggdes under åren 1930-1938. Fastigheterna omfattar adresserna Skeppargatan 96-102, 75-83, Strindbergsgatan 37 och Erik Dahlbergsgatan 27, 29 och 35. Föreningen har 642 bostadsrättslägenheter, 2 lokaler med bostadsrätt (Konsum) och 30 hyreslokaler. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.massen.se

Förening: Brf Mässen i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 642

Antal lokaler: 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Via kabel-TV.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, mysiga caféer, trevliga restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar (1, 4, 72, 62, 42, 44 samt nattbussar 91 och 94) i direkt närhet. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden samt Stureplan. Välkommen till underbara Skeppargatan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.