Östermalm - Nedre Gärdet

Strindbergsgatan 44, 2 tr

Drömtvåa i absolut toppskick med öppen planlösning och balkong i söderläge. Bäst i klassen!

Adress

Strindbergsgatan 44, 2 tr

Rum

2

Slutpris

2 900 000 kr

Avgift

2 134 kr/mån

Boyta

39 kvmOm bostaden

Välkommen till detta drömläge på Nedre Gärdet med ett stenkast från Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. På två trappor i välskött 30-tals fastighet finns denna pärla om 39 kvm. Lägenheten är optimalt planerad och har under senare år renoverats till toppskick. Här samsas bevarad charm och vackra detaljer med stilren design, mörkbetsade trägolv, vitmålade väggar och tak samt moderna inredningsdetaljer. Vardagsrum med plats för såväl matplats som soffa och utgång till balkong i söderläge, stilrent kök, sovrum med plats för 160 cm säng och ett fräscht badrum med tvättmaskin.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med utrymme för avhängning samt god förvaring i form av tre garderober. Hela lägenheten har genomgående mörkbetsade trägolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Här finns gott om plats för såväl soffa som matplats. Utgång till underbar balkong i söderläge.

– Kök från Kvik i stram stilren design med skåpinredning i vitt. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för 160 cm säng.

– Fräscht helkaklat badrum med klinker i mörk ton på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschhörna, vattenfallsdusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 2 675 000 kr

Månadsavgift: 2 134 kr

Andel i föreningen: 2,67120 %

Byggår: 1933

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Gemensam takterrass i söderläge samt trevlig innergård. På gården finns cykelställ och ett cykelrum. Tvättstuga på vinden, två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

Renoveringar: 2002: installerades ny motor i hissen 2004: renovering av tvättstugan 2005: stambyte i samtliga kök och badrum samt byte av el-stigare 2005: trappuppgången målades och säkerhetsdörrar installerades 2006: värmecentralen byttes 2007: balkongerna byggdes 2007: taket målades samt fläkten på taket byttes. 2010: fasaden mot gårdssidan renoverades 2010: utfördes delvis fönsterbyte samt renovering av piskbalkong. 2010: nya stuprör samt hängränna med elslingor installerades

Lägenhetsnummer: 1124

Hiss: Ja

Våning: 2

Allmänt om föreningen: Brf Madam Flod är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger och förvaltar sedan 1999 fastigheten Stockholm Paraden 7 med adress Strindbergsgatan 44. Föreningen upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt samt fyra lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken.

Besök gärna föreningens informativa hemsida http://www.brfmadamflod.se

Genomförda renoveringar:
2020 Energideklaration
2020 Fönster- och fasadrenovering.
2015 Nytt cykelställ samt plattor på innergård
2015 Byte dörr mot innergård samt dörr mot piskbalkong
2015 Ny radiator i trapphus
2013-2014 Ny torktumlare samt tvättmaskin
2012 Byte fönster mot innergård
2007 Balkongbygge
2005 Byte ytterdörrar 2005
2004 Stambyte
Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar.

Förening: Brf Madam Flod

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem alt fiberoptiskt bredband från Alltele med hastighet upp till 100 mbit. Månadskostnad 10mbit: 99 kr, månadskostnad 100mbit: 139 kr.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, mysiga caféer, trevliga restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar (1, 4, 72, 62, 42, 44 samt nattbussar 91 och 94) i direkt närhet. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden samt Stureplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.