Östermalm

Karlavägen 84, 1 tr ö.g

Sekelskiftesdröm vid Karlaplan med kakelugnar, toppskick och balkong!

Adress

Karlavägen 84, 1 tr ö.g

Rum

2

Slutpris

4 600 000 kr

Avgift

1 845 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Lev och njut av ett förstklassigt och rofyllt boende vid Karlaplans fontänprydda parkrum och grönskande promenadallé. Belägen mot grönskande innergårdar i representativ fastighet anno 1897 ges en sekelskiftesvåning med balkong som totalrenoverats 2007 i absolut drömskick! Renoveringen har skett med varsam hand där vackra ursprungsdetaljer såsom kakelugnar, oljade furutiljor, snövita snickerier, stuckaturer och spegelmönstrade pardörrar på ett smakfullt sätt möter stilren design, modern inredning och sober färgsättning. Kök i högblankt vitt med rostfria vitvaror öppnar upp till härligt vardagsrum med pampig kakelugn i suverän, luftig och flödande ljus planlösning. Två stora fönster samt utgång till balkongen bidrar till det generösa ljusinsläppet i denna fantastiska sällskapsdel! I övrigt ges stort sovrum med ytterligare en kakelugn och stilrent badrum med badkar. Skuldri brf som 1/1-2010 sänkte avgifterna med 10%. Välkommen till ett eftersökt boende med närhet till Karlaplans och Fältöverstens shoppning såväl som till Djurgårdsbron och Djurgårdens grönområden!

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Hallen har oljade furutiljor, högt i tak med spotlights och målade väggar och tak.

– Badrum (renoverat 2007) som är läckert och stilrent inrett med kaklade väggar i vitmatt, varav fondvägg i brunt som matchar det klinkerbelagda golvet. Badrummet har badrumsinredning med skåp i valnötsdesign, handfat med komod och designad blandare från Hans Grohe och badrumsskåp med belysning. I övrigt finns handdukstork, toalett, badkar och tak med infällda spotlights.

– Härlig, luftig och mycket tilltalande planlösning som flödar av ljus från två fönster och utgång till balkongen. Vardagsrum med pampig kakelugn (i dagsläget ej fungerande), vitmålade väggar och tak med stuckaturer öppnar upp mot kök i stilrent högblankt vitt och rostfria vitvaror från Electrolux. Köket har dubbla handtagslösa skåprader, arbetsyta med bänk i oljad ek, infälld diskho och svart matt klinker på väggen ovan samt sänkt tak med infällda spotlights. Vitvarorna består av kyl, frys, spishäll i glaskeramik, fläktkåpa, varmluftsugn och diskmaskin i full storlek.

– Rymligt sovrum med ytterligare en vacker kakelugn (i dagsläget ej fungerande). Sovrummet ger plats för både dubbelsäng och garderober, har en klädkammare samt sobert målade väggar och tak.

– Härlig balkong som vätter mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 1 845 kr

Andel i föreningen: 3,81800 %

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Renoveringar: Välskött fastighet anno 1897. Följande renoveringar är gjorda: Stammar och elstigar är bytta 1979, omputsning av fasad 2003-2004, omläggning av tak 2002-2003, fönster mot gården målades 2005-2006 och nytt värmesystem installerades 2005.

Lägenhetsnummer: 2

Hiss: Nej

Våning: 1

Antal våningar: 4

Allmänt om föreningen: 1984 förvärvade Bostadsrättsföreningen Fanan 3 fastigheten på Karlavägen 84. Föreningen består av 14 lägenheter med bostadsrätt samt 2 st lokaler med hyresrätt. Synnerligen välskött och i stort sett skuldfri förening med låga avgifter. Avgifterna sänktes den 1/1-2010 med 10%!

Förening: Brf Fanan 3

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Välkommen till härliga Östermalm och detta suveräna läge vid Karlaplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Karlaplans och Fältöverstens shopping till Stureplans livfulla restaurang- och nattliv samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Ytterligare nås Humlegården, Strandvägen och inte minst Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.