Östermalm

Sibyllegatan 51, 4 tr

Stilren design och toppskick! Högt ljust läge, öppen spis och solig balkong med härlig stadsvy!

Adress

Sibyllegatan 51, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 700 000 kr

Avgift

3 101 kr/mån

Boyta

67 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget, läget….” passat bättre för att beskriva detta drömläge på Östermalm, mellan Karlavägen och Östermalmstorg. Här på Sibyllegatans solsida, högt upp och invid takåsarna, finns denna fantastiskt fina, stilrena och genomgående lägenhet i toppskick. Lägenheten har med varsam hand renoverats, där modern, stilsäker design och snygga materialval blandas med tidstypiska detaljer från byggåret.

Öppna och härliga sällskapsytor i kök och vardagsrum som flödar av ljus från stora fönsterpartier. Här finns en vacker öppen spis samt utgång till solig balkong. Balkongen är högt, fritt belägen med magnifik stadsvy längs med Sibyllegatans gatustråk. Inre hallpassage med garderober och access till fräscht helkaklat badrum. I rofyllt och knäpptyst läge mot innergården ligger sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och möblerbara ytor längs vägg för t ex garderober eller dylikt. Välkomnande hall med plats för ytterkläder i garderob. Denna garderob var tidigare en separat WC och kan på ett enkelt sätt återställas till det eller tvättstuga. Välskött förening med stambytt (2009) fastighet från 1939.

Välkommen till ett unikt boende för dig som vill bo mitt på Östermalm, invid Karlavägen och Östermalmstorg, nära Stureplan med dess restauranger och nattliv, Humlegården, Dramaten samt skärgårdsbåtarna vid Nybrokajen!

– Hall med plats att hänga ytterkläder i garderob. Denna garderob var tidigare separat WC och kan på enkelt vis återställas till det alternativt till en tvättstuga. Oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket.

– Öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Noblessakök från 2009/2010 med god förvaring i draglådor och skåp. Exklusiv Ilva-spis med gashäll och elektrisk ugn, microvågsugn, fläktkåpa och integrerad kyl, frys och diskmaskin. Bra arbetsytor, matplats för 6-7 personer och öppet mot vardagsrummet.

– Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Rejäla ytor för soff- och TV-möbel. Vacker öppen spis. Arbetshörna/bibliotek med väggfasta bokhyllor. Oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar och tak.

– Inre hallpassage med tre garderober i original. Oljad parkett. Access till badrummet.

– Badrum med mosaik på vägg och klinker på golv med golvvärme. Duschhörna med vikdörrar i glas och blandare med hand- respektive takdusch. Handfat på kommod med generös förvaring. Kommodens bänkskiva och infälld spegel ovan sträcker sig längs med hel vägg. WC och handdukstork.

– Sovrum i rofyllt och knäpptyst läge mot innergård. Sovrummet har stort fönsterparti som ger gott ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och möjligheter att ställa garderober längs med vägg. Oljad fiskbensparkett och vitmålade väggar och tak.

Pris: 4 490 000 kr

Månadsavgift: 3 101 kr

Andel i föreningen: 4,35060 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns en tvättstuga.

Renoveringar: Stambyte, eldragningar och renovering av tvättstuga genomfördes 2009. Fasadrenovering skedde 2013.

Lägenhetsnummer: 29 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 148 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Mycket välskött förening bestående av 29 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 4 uthyrda lokaler.

Förening: Brf Forellen 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i högt fritt läge med härlig stadsvy längs med Sibyllegatan.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge mellan Karlavägen, Östermalmstorg, Stureplan och Humlegården. Här lever man mitt i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och restaurang ”Lisa På Torget”, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.