Östermalm

Grev Magnigatan 15 B, 2 tr

Öppna & ljusa sällskapsytor i stiligt 1890-tal och livsstilsboende på Grev Magnigatan!

Adress

Grev Magnigatan 15 B, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 325 000 kr

Avgift

2 588 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Härlig och fin sällskapsvåning anno 1896 med öppna ytor och flödande ljusinsläpp från flera fönsterpartier i söder. Den härliga takhöjden om ca 3,50 meter ger här en extraordinär känsla av rymd och ljus. Nytt stilrent kök från 2010 i minimalistisk design och komplett maskinell utrusning integreras med stort vardagsrum. Vardagsrummet är fantastiskt och ger plats för soffgrupp och matsalsbord för många middagsgäster. De tre vackra fönsterpartierna ger vardagsrummet särskild karaktär och känsla. Rofyllt sovrum med plats för stor dubbelsäng och dold förvaring längs med vägg. Badrum med dusch. Vackra detaljer bevaras såsom trägolv och fiskbensparkett, högt till tak om 3,50 meter(!!), slätstuckatur, spegelmönstrade dörrar och fönsternischer.

Välkommen till detta förstklassiga Östermalmsläge, invid Strandvägen och Nybroviken. Här bor du på attraktiva Grev Magnigatan och lever i trevliga kvarter, nära Djurgårdsbron och Karlaplan såväl som Östermalmstorg och Stureplan.

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Spotlights i tak, vitmålade väggar och mörkbetsade furutiljor.

– Nytt kök från 2010 i snygg minimalistisk dansk design. Gott om förvaring i skåp i stiligt högblankt vitt i dubbla rader till tak och i draglådor. Bra arbetsytor med bänkskivor i svart laminat och svartlackat glas ovan. Köksutrusning från Samsung, Siemens och Smeg såsom kyl och frys ”side by side” med ismaskin (även vatten, men den är ej inkopplad f.n.), induktionshäll och separat varmluftsugn, takhängd fläktkåpa samt inbyggd diskmaskin. Mörkbetsade furutiljor.

– Stort härligt vardagsrum med tre stora fönsterpartier i söder och strålande ljusinsläpp. Vardagsrummet har högt till tak om ca 3,50 meter, vitmålade väggar och tak med slätstuckatur samt vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet har luftiga och generösa ytor för rejäl soffgrupp och matsalsbord för många middagsgäster.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och dold förvaring längs med vägg. Furugolv, högt till tak och fönster mot gård.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 2 588 kr

Andel i föreningen: 2,59507 %

Byggår: 1896

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Föreningen har en tvättstuga med två maskiner, torktumlare och mangel. I källaren finns en festlokal med kök och en vinkällare där varje medlem har ett eget utrymme och plats för 30 flaskor. Det finns cykelrum och cykelplats på gården. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5-6 kvm. Fin innergård med kullersten, trädgårdsmöbler, grill och planteringar.

Renoveringar: Renovering av fasader 1981-1983. Elstigar byttes 1983. V/A-stammar har bytts i omgångar från början av 1980-talet. Taket på gathuset renoverades 1983. Trapphus målades 2005. Tätning och målning av fönster 2007. Takrenovering gårdshuset 2009-2010. Elslingor i stuprör 2010. Uppfräschning av gården 2010. Ny cirkulationspump för värmesystemet installerades 2010. Föreningen planerar en stamspolning.

Lägenhetsnummer: 23

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Styrmannen 17 består av 28 lägenheter med bostadsrätt och en källarlokal med hyresrätt.
Utförda renoveringar:
2018 Fasad
2013/2014 Fönster
2013 Ny värmecentral
2011-2012 Partiella stambyten
2011-2012 Entréer och trapphus.

Förening: Brf Styrmannen 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 28

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Möjlighet att bygga balkong från vardagsrummet. Våningarna ovanför har tidigare byggt. Nytt beslut om byggnation måste tas i föreningen och ny ansökan om bygglov måste därefter göras.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Grev Magnigatan invid Strandvägen och ett stenkast från Djurgårdsbron. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.