Östermalm

Roslagstullsbacken 16, 4 tr

Högst upp med milsvid vy och perfekt planlösning. Lugnt läge med promenadavstånd till city. Garage finns.

Adress

Roslagstullsbacken 16, 4 tr

Rum

2

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

3 735 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 64 ljusa och välplanerade kvm med genomgående planlösning. Generösa ljusinsläpp med vacker, ogenerad utsikt åt två håll. Bostaden är ytterst väldisponerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum med skjutbar fönstervägg som ger känslan av att ha balkong. Kök med plats för stora middagar. Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg samt badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett och vita väggar.

Här bor ni tyst, lugnt och rofyllt i expansiva kvarter och i ett område som växer. Bekvämt promenadavstånd, 15 min, till Stureplan. Garageplatser finns att att hyra, hiss direkt ner till garaget. Mycket bra kommunikationer med flera busslinjer runt knuten.

Välkomna på visning!

– Trevlig entré med plats för ytterkläder. Ekparkett och säkerhetsdörr.

– Lättmöblerat vardagsrum med stor öppningsbar fönstervägg som ger känsla av balkong. Ekparkett.

– Härligt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Matplats för 4-6 personer, Köket är utrustat med spis med fläkt, ugn samt kyl och frys. Ekparkett.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, garderobsvägg och skrivbord. Ekparkett.

– Badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, handfat, skåp och wc.

Pris: 2 995 000 kr

Månadsavgift: 3 735 kr

Andel i föreningen: 2,30000 %

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt barnvagnsrum i entréplan samt cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 261

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Garage finns i huset (med hiss hela vägen ner), annars gott om parkering på gatan.

Allmänt om föreningen: https://roslagstullsbacken.wordpress.com
Brf Roslagstullsbacken bildades 2010 och består av 41 bostadsrättslägenheter på Roslagstullsbacken 12-18. 18 garageplatser, 2 p-platser samt 1 mc-plats. Kostnad 1.250:-/mån.. Avgiften sänkes nu 1 januari 2016 med 10%.

Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt barnvagnsrum i entréplan samt cykelförråd.

Förening: Brf Roslagstullsbacken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: I lägenheten finns det uppkopplingsmöjligheter i samtliga rum. Fastigheten är ansluten till Quadracom Networks. På www.qmarket.se kan man välja mellan flera leverantörer för bredband med fiber och ip-telefoni. Kabel-tv erbjuds via Serverado.

Mycket trivsamma kvarter med direkt närhet till grönområden så som Hagaparken, Brunnsviken och Lilljansskogen, samt kort promenad till Vasastan, Östermalm och city. Inom ett par minuters promenadavstånd finns restauranger, cafeér, mataffärer (3 min till ICA) och gym. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med busshållplats på gatan för buss nr 43 och 44. Tunnelbana Tekniska Högskolan samt Roslagsbanan vid Östra Station några minuter bort.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.