Östermalm

Grev Turegatan 52 B, 4 tr

Sekelskifte högst upp på drömadress med solig balkong i väster och vy mot takåsar!

Adress

Grev Turegatan 52 B, 4 tr

Rum

2

Slutpris

3 975 000 kr

Avgift

2 541 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till Grev Turegatan och detta fantastiska Östermalmsläge, ett stenkast från Humlegården, Stureplan och Östermalmstorg! På det högsta ordinarie våningsplanet i tyst gårdshus med hiss (endast vindsvåning ovanför), finns denna underbara sekelskifteslägenhet med stor solig balkong i väster och vy mot himmel och takåsar. Den genomgående och luftiga planlösningen, helt utan insyn, flödar av ljus och man känner verkligen hur lugnt och rofyllt den är belägen. Bevarade ursprungsdetaljer såsom högt till tak med stuckatur, spegelmönstrade snickerier, furutiljor och stora fönster i öster och väster. Sober färgsättning och god förvaring, stort kök med gott om skåp i stilrent vitt och matplats för många middagsgäster, vardagsrum med utgång till balkongen och sovrum med plats för dubbelsäng. Äldre välskött förening med god ekonomi.

– Hall med god förvaring och plats för avhängning i klädkammare.

– Badrum med badkar, toalett, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

– Stort ”sällskapskök” med matplats för många middagsgäster. Köket har generös förvaring i skåp med vitmålade skåpluckor, arbetsbänkar med kakel på väggen ovan, kyl/sval och en separat frys, gasspis och fläkt. Fönster med vy mot himmel och takåsar.

– Vardagsrum med två stora fönster och utgång via pardörrar till solig balkong i väster. Här ges eftermiddags- och kvällssol samt vy mot himmel och takåsar. Vitmålade väggar och tak samt fina furutiljor.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och smart förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Fönster med vy mot himmel och takåsar.

Pris: 3 250 000 kr

Månadsavgift: 2 541 kr

Andel i föreningen: 3,69100 %

Byggår: 1882

Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar: Ommålning av tak har skett 2009. Ommålning av sockel 2009. Uppsättning av postboxar 2010. Stamspolning 2009. Stammar är enligt föreningen bytta på 1950-talet.

Lägenhetsnummer: 18

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bf Vega 2 upa består av 21 lägenheter.
Föreningen diskuterar en avgiftshöjning på 5 %.

Förening: Bf Vega nr 2 u.p.a.

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i väster med vy mot takåsar och endast himlen ovanför.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Grev Turegatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.