Östermalm

Skeppargatan 25 A, 3 tr

Drömboende med balkong, kakelugn, högt läge och perfekt planlösning. Bäst i klassen!

Adress

Skeppargatan 25 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

5 560 000 kr

Avgift

2 288 kr/mån

Boyta

62 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva ett drömboende på attraktiv adress i fastighet från 1884. Balkong med himlen som närmsta granne mot innergården samt vacker fungerande kakelugn i vardagsrummet. Bostaden är i mycket fint skick med bevarad charm såsom trägolv, spegeldörrar, takstuckatur, höga golvsocklar samt fönster med speglar och djupa nischer. Lägenheten är ytterst välplanerad med genomgående planlösning. Stort sällskapsvänligt vardagsrum, stilfullt och väldisponerat kök med plats för matbord samt rymligt sovrum. Separat badrum och wc. Lägenheten har både tvättmaskin och diskmaskin. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ett härligt ljus, rymd och charm. Här bor man tyst och lugnt med direkt närhet till allt det Stockholm har att erbjuda. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med en garderob för avhängning samt tre överskåp.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Två stora fönster med speglar och djupa nischer, takstucktur, platsbyggd bokhylla, höga golvsocklar samt en ståtlig kakelugn. Pardörrar leder in i sovrummet.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns två rymliga garderober samt plats för extra byrå eller skrivbord om så önskas. Fönster med djupa nischer.

– Stort och stilfullt kök med plats för matbord för större sällskap. Bra arbetsyta och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt serveringsskåp. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Utgång till balkongen.

– Separat badrum och wc båda med golvvärme. Barummet är utrustat med badkar, dusch, tvättmaskin, handdukstork. Spotlightbelysning. Separat wc med toalett, handfat och skåp.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 2 288 kr

Andel i föreningen: 2,39800 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Direkverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i ett hus på gården utrustat med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, cykelparkering och innergård.

Lägenhetsnummer: 14 (1302)

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Norden nr 2 upa registrerades år 1897 och består av 43 lägenheter samt 1 lokal. Föreningen är en äkta bostadsförening och acceterar inte juridisk person som köpare. En renovering av fasadsockeln på gathuset samt vissa små målerier på innergården planeras påbörjas i april och förväntas avslutas i juni i år. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget (140217) enligt föreningen, avgiften höjdes 10% den 1/1-2013. Byggnadens uppvärmning är direktverkande el. Energideklaration gick ej att få fram. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.egrannar.se/bfnorden2

Förening: BF Norden nr 2 upa

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

TV: Fastigheten har bredband via Ownit och digital-TV via Com Hem. Internet ingår i avgiften.

Obs att säljaren och ansvarig fastighetsmäklare är arbetskollegor på Bostadsrättsspecialisten.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter nära Östermalmstorg, Strandvägen, Stureplan och Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och Djurgården med dess promenadstråk utmed Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar. Med några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.