Östermalm

Skeppargatan 29, 3 tr

Sekelskiftespärla med toppläge invid Storgatan. Härlig takhöjd, vackra furutiljor samt snövita snickerier och spegeldörrar. Chans till balkong 2015!

Adress

Skeppargatan 29, 3 tr

Rum

2

Slutpris

5 300 000 kr

Avgift

2 274 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 61 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Snyggt och hemtrevligt sekelskifte med generösa ljusinsläpp, vitlaserade furutiljor, högt till tak med stuckatur, höga golvlister och vackra snickerier. Utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum, snyggt badrum och rofyllt sovrum.

Chans till balkong som kommer att färdigställas under 2015! Mer info i bifogad handling.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, god ekonomi och låga avgifter.

Genomgående högt till tak och vitlaserade furugolv.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, spis med fläkt och varmluftsugn. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Infälld belysning via spotlights samt plats för ett rejält matbord. Här kommer det att kunna byggas balkong för den som vill.
– Snyggt badrum med kaklade väggar och dusch, WC, tvättmaskin och handfat. Klinker med golvvärme och infällda spotlights.
– Rofyllt sovrum med garderober och plats för dubbelsäng.
– Lättmöblerat vardagsrum med stuckatur och generöst ljusinsläpp.

Pris: 5 250 000 kr

Månadsavgift: 2 274 kr

Andel i föreningen: 1,81200 %

Byggår: 1906

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 2372/1301

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 118 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 30 lägenheter och 6 affärslokaler. Förening med god ekonomi, låga avgifter och bra lokalintäkter. Tomträtt. Renoveringar; Vertikala avloppsstammar inkl anslutningar till våtrum och kök är spolade och kontrollerade 2004. Tvättstugan renoverades 2008. Taken och gårdsfasader renoverades 2003. Gården med nya kalkstensgångar och planteringar renoverades 2007 och 2011. Nytt cykelrum 2009.

Inga planer på avgiftsförändringar.

Förening: Havssvalget 19

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Möjlighet till balkong för den som vill! Bygglov finns för balkong med utgång från köket. Enligt den planerade tidsplanen för balkongbygget kommer balkongerna att vara färdigställda under 2015. Måtten för denna balkong blir 1,70 * 1,0 m. Den ev. balkongen kommer att kosta ca 100.000:- och betalas av bostadsrättsinnehavaren. Se även bifogat infoblad.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva sekelskifteskvarter mellan Karlaplan och Östermalmstorg. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Beräknad driftkostnad/månad: Hushållsström 300:-, hemförsäkring: 150:-

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.