Östermalm

Nybrogatan 73A, 2 tr

Underbart sekelskifte på drömadress. Högt i tak, fina golv, vackra snickerier och solig balkong. RING FÖR VISNING BUDGIVNING PÅGÅR.

Adress

Nybrogatan 73A, 2 tr

Rum

2

Slutpris

5 700 000 kr

Avgift

1 197 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftestvåa om 61 ljusa och välplanerade kvm, med direkt närhet till Karlaplan, Östermalmstorg och Humlegården. Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom högt till tak, vackra trägolv, generösa ljusinsläpp med djupa fönsternischer samt snövita snickerier och spegeldörrar. Stor och ogenerad balkong i sydväst.

Skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och mycket låg avgift.

Läget i hjärtat av Östermalm gör att man har närhet till allt från butiker och service till restauranger och grönområden samt goda kommunikationer. Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med klinkergolv och plats för ytterkläder.
– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för fyra personer. Kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, micro, glaskeramikhäll och fläkt. Vitvaror från Miele. Klinkergolv och infälld belysning via spotlights.
– Kaklat badrum med dusch, WC, handdukstork och handfat. Plats för tvättmaskin. Klinkergolv och infälld belysning via spotlights.
– Lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster och furugolv.
– Sovrum med pardörrar mot vardagsrummet, garderobsvägg, plats för dubbelsäng samt utgång till balkongen. Furugolv.
– Stor balkong med bästa solläge i sydväst.

Pris: 5 475 000 kr

Månadsavgift: 1 197 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kronor, hushållsström 300 kronor.

Andel i föreningen: 2,75055 %

Byggår: 1882

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Medlemmarna har tillgång till en tvättstuga i egen byggnad på den inre innergården som är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp samt en kallmangel. I entrén finns ett barnvagnsrum och på den första innergården finns sophus och cykelställ. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4,5 kvm.

Lägenhetsnummer: 19

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Allmänt om föreningen: Föreningen registrerades 1920 består av 26 lägenheter varav en lägenhet samt fyra affärslokaler upplåtes med hyresrätt. Skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och en kassa om ca 3 msek. Inga beslutade avgiftsförändringar.
Renoveringar
– Nya elstigare 1972.
– Fasadrenovering 1993.
– Stambyte 1997.
– Ny fjärrvärmeanläggning 1998.
– Nya elledningar (källare och vind) 2003.
– Ny ekport 2005
– Trapphusmålning 2006
– Byte till säkerhetsdörrar 2011
– Byggnation av vindsvåningar 2011
– Omläggning av tak 2011
– Renovering av hiss i både gårds- och gathus 2011
– Fönsterrenovering 2012
– Renovering tvättstuga, 2012
– Gårdarna omlagda 2012
– Omläggning rör vid gårdshus 2014

Förening: Rådjuret UPA

TV: Kabel-tv och bredband levereras av ComHem samt Telia. Telia levererar bredband via fibernät. För mer info och priser se www.comhem.se respektive www.telia.se.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Med drömläge ett kvarter från Karlavägen ligger denna sekelskiftesvåning med närhet till Karlaplan, Östermalmstorg och Humlegården. Via Nybroplan och Strandvägen tar man sig lätt ut på Kungliga Djurgården och dess vackra promenadstråk. Mycket nära goda kommunikationer med både tunnelbana och buss utanför porten. Inom en minuts promenad finns både apotek och den välsorterade Ica Esplanad. Ytterligare en liten bit bort hittar man Östermalmshallen med dess breda utbud av delikatesser. Lugnt läge med gågata utanför porten och den närmaste bilvägen är den lugna enkelriktade Tyskbagargatan. Gott om populära restauranger och bra shopping längs Nybrogatan och närbelägna Stureplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.