Östermalm

Banérgatan 6, 2 tr

Fantastisk sekelskiftestvåa invid Strandvägen. Härlig takhöjd, stor balkong, fiskbensparkett, kakelugn samt snövita snickerier & perfekt planlösning.

Adress

Banérgatan 6, 2 tr

Rum

2

Slutpris

6 750 000 kr

Avgift

2 440 kr/mån

Boyta

61 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 61 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Drömläge i vacker fastighet i hörnet av Banérgatan/Riddargatan.

Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom högt till tak (3,70m) med stuckaturer och takrosetter, höga golvsocklar, vackra snickerier, generösa ljusinsläpp, fiskbensparkett och fungerande kakelugn. Utmärkt kök, snyggt badrum, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och mycket bra förvaring. Ogenerad balkong med sol fram till tidig eftermiddag. Våningskänsla med endast en lägenhet per våningsplan.

Trygg och klok förening med mycket god ekonomi, välskött fastighet, låg belåning och låga avgifter.

– Välkomnande hall med bra rumssamband, gott om plats för ytterkläder och ytterligare förvaring.
– Stor balkong mot lugn innergård. Plats för bord och stolar samt sol fram till ca kl. 13.00 på sommaren.
– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Kyl/frys i rostfritt, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin (samtliga från Siemens). Stänkskydd i Carraramarmor och blandare från Tapwell.
– Snyggt badrum med kaklade väggar och Carraramarmor med golvvärme. Dusch, WC, handfat och fönster. Blandare från Vola och Tapwell.
– Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg. Fungerande kakelugn, högt till tak med stuckatur och takrosett samt höga golvsocklar. Fiskbensparkett.
– Lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp genom fönster mot Banérgatan. Högt till tak med stuckatur och takrosett samt höga golvsocklar. Fiskbensparkett.

Pris: 6 750 000 kr

Månadsavgift: 2 440 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 2,79780 %

Byggår: 1891

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 337- 00002 (1201)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Allmänt om föreningen: BRF Spelet 1 är en äkta bostadsrättsförening med 21 bostadsrätter. Föreningen bildades år 1999. Inga aviserade avgiftsförändringar. Säljare betalar överlåtelseavgift om 2,5% på PBB, pansättningsavgift betalas av köpare 1% PBB.

Förening: Spelet 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via Com Hem, ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong mot innergården, läge öster.

Välkommen till härliga Östermalm och detta toppläge på Banérgatan 6 invid Strandvägen och Narvavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.