Östermalm

Nybrogatan 70, 5 tr

Högt och ljust belägen tvårummare i toppskick med solig balkong och öppen planlösning. Stilren modern design möter vackert 1920-tal. Skuldfri brf.

Adress

Nybrogatan 70, 5 tr

Rum

2

Slutpris

6 630 000 kr

Avgift

1 833 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Nybrogatan 70 och detta eftertraktade Östermalmsläge på lugn återvändsgata ovan Karlavägen med kort promenadavstånd till Karlaplan och Djurgåden, så väl som Östermalmstorg och Stureplan. Med högt, ljust och genomgående läge i fastighet från 1927 ges nu tillfälla att förvärva ett underbart boende i en suverän, optimalt planerad och stilfull tvårummare i ett välrenoverat och mycket gott skick.

Solig balkong ger härligt uterum mot fin, lummig och upphöjd innergård och med utsikt mot himmel och kringliggande takåsar. Stilren design, sober färgsättning och moderna funktionslösningar möter alla fina originaldetaljer från byggåret såsom rejäl takhöjd, fina trägolv och spegelmönstrade dörrar samt vita snickerier. Det höga läget i kombination med stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd.

Öppen och sällskapsvänlig planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är nyrenoverat i ett stilrent och minimalistiskt utförande och utrustat med god förvaring i skåp och draglådor, arbetsbänkar i marmor och komplett maskinell utrustning från Siemens. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och utgång till balkongen. Hall med gott rumssamband, entré och tambur med säkerhetsdörr, plats för ytterkläder och skor, garderob och utrymme inrett med tvättmaskin och torktumlare. Fräscht och helkaklat badrum med dusch och vikdörrar i glas, handfat och WC.

Välskött, populär och skuldfri förening med låga månadsavgifter i vacker fastighet från 1927.

Pris: 5 950 000 kr

Månadsavgift: 1 833 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud). Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 200-300. Hemförsäkring ca 100-150:-.

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 99-2019-2-97-8

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata. Ansökan för boendeparkering görs hos Gatu- och Fastighetskontoret, www.stockholm.se. www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: HSB Brf Bävern i Stockholm är en äkta förening och består av 232 lägenheter och 10 lokaler som hyrs ut. Föreningen äger och förvaltar fastigheterna kv Räven 18, Nybrogatan 66-72, samt kv Bävern 22, Nybrogatan 81-87. Fastigheten på Nybrogatan 81-87 har både gathus och gårdshus.

Renoveringar:
1985 – Stambyte.
1985 – Byte av elstigar.
1997 – Fasadrenovering.
2010 – Balkonger byggdes.
2012 – Måla trapphus & byta ut och reparera fönster.
2012 – Tvättstugorna har rustats upp med två nya maskiner, två nya torkskåp och en ny kondenstumlare. Även ventilationssystemet i tvättstugorna har rustats.
2014 – Stamspolning.
2015 – 2017 – Färdigställa vindarna (byggnation av 24 vindslägenheter) samt färdigställa hissarna i gårdshusen, renovera fönster samt alla trapphus
2016 Byte samtliga tak.
2017 – Renovering av föreningslokal och tvättstuga.
2017 – Renovering av samtliga entréer och trapphus.
2017 – Iordningställande av trädgårdar.
2017- 2018 – Byte av undercentral.

Föreningen har en god ekonomi och är skuldfri.

Gemensamma utrymmen:
Det finns 2 tvättstugor (Nybrogatan 68 respektive 87) med vardera 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare samt torkskåp. Det finns dessutom en grovtvättmaskin samt mangel och stort torkrum. I övrigt finns gästrum, hobbyrum, samlingslokal, bastu, cykelförråd (Nybrogatan 66 och 81), barnvagnsplats som gemensamma utrymmen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Mellan gathusen och gårdshusen finns stora gemensamma och upphöjda innergårdar med växter, träd och uteplatser.

Medlemskap i HSB erfordras för att bo i föreningen. Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Delat ägande accepteras.

Föreningens hemsida:
http://www.brfbavern.se

Förening: HSB Brf Bävern

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Rymlig balkong i högt och ljust läge med sol från tidig morgon till ca 14-tiden.

Välkommen till Östermalm och detta svårslagna läge på Nybrogatan invid ovan Östermalmsgatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.