Östermalm

Grev Turegatan 64, 2 tr

Suverän funkistvåa i toppskick! Stilrent och snyggt, öppen spis och solig balkong i väster.

Adress

Grev Turegatan 64, 2 tr

Rum

2

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

3 124 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till detta drömboende på Östermalm, alldeles invid Karlavägen och med omedelbar närhet till Östermalmstorg, Humlegården och Stureplan. Med högt och genomgående läge i fastigheten finns denna suveräna funkistvåa i absolut toppskick. Stilren, minimalistisk design, modern inredning och vit färgsättning möter tidstypiskt bevarade detaljer såsom oljad fiskbensparkett, stora fönsterpartier och snövita snickerier. Planlösningen om 60 kvm har luftiga öppna sällskapsytor med matsal, vardagsrum, öppen spis och utgång till solig balkong i väster. Balkongen, i högt och mycket trivsamt västerläge med eftermiddags- och kvällssol, har härlig stadsvy över Grev Turegatan. Snyggt renoverat från exklusiva Poggenpohl och toppfräscht badrum med tvättmaskin. Missa inte denna fina lägenhet med alla rätt!

– Välkommnande hall med plats för ytterkläder. En inbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Oljad ekparkett.

– Kök i stilren, minimalistisk design från exklusiva Poggenpohl. Köket har god förvaring i skåp och draglådor med luckor i vitt. Det är maskinellt utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn kombinerad med varmluft och mico, fläkt. Matplats för 4-6 personer vid fönter mot gård. Oljad fiskbensparkett.

– Fräscht kaklat badrum från 2006 med svartvit-rutigt klinkergolv, duschhörna, WC, handfat på kommod, badrumsskåp, handdukstork och en tvättmaskin.

– Härligt vardagsrum och matsal i öppen sällskapslösning med vacker eldstad. Vardagsrummet har plats för soffa och TV-möbel samt har utgång till balkong i högt soligt västerläge (eftermiddags- och kvällssol). Matsalsdelen ger plats för 8-10 personer. Vitmålade väggar och oljad fiskbensparkett.

Pris: 4 490 000 kr

Månadsavgift: 3 124 kr

Andel i föreningen: 4,56300 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd (och cykelställ vid entrén), källarförråd och tvättstuga. Trevlig innergård med utemöbler samt en charmig fontän. I årsredovisningen står det följande "Målsättningen är att skapa en oas för medlemmarna". Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med utsikt över takåsar.

Renoveringar: -2002, renoverades taket (inspekterat ok 2011) -2006, byte av elstigar. -2008, fönsterrenovering. -2009, stamspolning. -2010, balkongerna renoverades. -2012, V/A-stammar bytta i halva huset, i den norra delen. Stambyte av den södra sidan har diskuterats på senaste årsstämman (under övriga frågor). Styrelsen har dock inte avvikit från sin kommunicerade plan att fortsätta spola stammarna med jämna mellanrum.

Lägenhetsnummer: 201 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 158 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering finns på gatan. För mer information gå in på : www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Brf Rådjuret 17 är en äkta förening. Föreningen förvärvade fastigheten 1988 och består av 26 lägenheter.

Förening: Brf Rådjuret 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 26

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via Com hem.

Sammanställning: Balkong i högt och soligt västerläge med härlig stadsvy över Grev Turegatan.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge mitt i city. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer, restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.