Östermalm

Brahegatan 50, 1 tr

Suveränt Östermalmsläge, bra planlösning, balkong & öppen spis!

Adress

Brahegatan 50, 1 tr

Rum

2

Slutpris

3 400 000 kr

Avgift

3 071 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Välkommen till Brahegatan och detta attraktiva Östermalmsläge med närhet till så väl Humlgården som Östermalmstorg. Ostört belägen på lugn återvändsgata, finns denna trevliga och välplanerade lägenhet med genomgående planlösning, stor balkong och fungerande öppen spis. Genomgående fin fiskbensparkett och högt till tak, ljusa väggar och gott om förvaring. Toppfräscht badrum som renoverades i samband med stambytet 2004. Rofyllt sovrum med utgång till balkongen mot gården. Vardagsrum med matsalsdel, öppen spis och plats för soffa. Vardagsrummet öppnar mot köket och skapar en bra sällskapslösning. Tack vare de stora fönstren är ljusinsläppet bra! Kök i äldre standard och visst renoveringsbehov ger utmärkt möjllighet att skapa ett drömboende!

OBS! Föreningen disponerar en gemensam och bokningsbar takterrass med utemöbler och grill. Härifrån är utsikten över Stockholms tinnar, torn och takåsar magisk!

– Instegstambur med plats för avhängning. Marmorgolv.

– Härligt och luftigt vardagsrum med matsalsdel, fungerande öppen spis och rymlig plats för soffa. Vardagsrummet har fiskbenskparkett, högt till tak och öppnar mot kökets matplats. Stora fönsterpartier.

– Kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Här finns kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Köket är av viss äldre standard, men ger goda möjligheter för den som vill sätta egen touch.

– Inre hallpassage med garderober, leder till sovrummet.

– Toppfräscht helkaklat badrum med svart klinkergolv och golvvärme. Här finns duschplats, handfat på kommod, badrumsskåp, handdukstork, toalett samt det är förberett för tvättmaskin.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Här finns utgång via glasade pardörrar till balkong mot rofylld innergård.

Pris: 2 750 000 kr

Månadsavgift: 3 071 kr

Andel i föreningen: 6,03000 %

Byggår: 1880 och 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd. Föreningen har en innergård med planteringar och plats för cyklar samt en gemensam bokningsbar takterrass med utemöbler och en grill. Härifrån är utsikten över Stockholms tinnar, torn och takåsar helt magisk.

Renoveringar: Välskött fastighet som totalrenoverats under åren 2002-2007 enligt följande: Byte av VA-stammar och elstigar 2004, tak 2002, fönster 2002 och 2007, trapphus 2002, tvättstuga delvis 2004 och 2010, balkonger 2002, fasad mot gård 2002 och fasad mot gatan 2007. Brandskyddsgenomgång med kontroll av rökkanaler 2009.

Lägenhetsnummer: 12

Hiss: Ja

Våning: 1.5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Hjorten 13 förvärvade fastigheten 1999. Föreningen består av 23 lägenheter. Föreningens ekonomi är god med en stark kassa och endast 1,500,000 i långfristiga skulder. Föreningen upplåter en lägenhet med hyresrätt. Lägenheten kommer att tillfalla föreningen i framtiden vilket med största sannolikhet betyder att föreningen kommer att bli skuldfri.

Förening: Hjorten 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i rofyllt läge mot innergården.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Brahegatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.