Östermalm

Hammargatan 2 / Eriksbergsgatan 30

Drömboende med äldre charm. Kakelugn och egen utgång till gården. Eftersökt Östermalmsläge och garage i huset!

Adress

Hammargatan 2 / Eriksbergsgatan 30

Rum

2

Slutpris

3 880 000 kr

Avgift

1 796 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till detta underbara boende i välskött fastighet från 1925. Mycket attraktivt läge i vackra Eriksbergsområdet bara en kort promenad till Stureplan och Humlegården. Spröjsade fönster med djupa nischer, trägolv, generös takhöjd och genomgående planlösning. Stort sällskapsvänligt vardagsrum med vacker och stämningsfull kakelugn samt plats för matbord för större sällskap. Renoverat kök med bl.a. diskmaskin och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Stilfullt badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på entréplan med egen utgång till trädgårdsliknande innergård med plats för privata bord, stolar, grill och blomster! Välskött och populär förening med bl.a fem garageplatser i huset. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt två inbyggda garderober. Den inre hallen disponeras som bibliotek/läshörna, men här finns även plats för extra garderober eller byrå om så önskas.

– Underbart vardagsrum med en vacker kakelugn (fungerande). Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Spröjsat fönster med djupa nischer, fiskbensparket och vita väggar.

– Stilfullt, charmigt och funktionellt kök renoverat 2010. Utgång till innergården från pardörrar. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängboord samt extra byrå om så önskas. Här finns även ett garderobsutrymme. Spröjsat fönster med djupa nischer.

– Helkaklat och rymligt badrum utrustat med handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat, skåp och wc.

– Bostaden har en egen utgång via pardörrar från köket ut till innergården. Här har säljarna sina privata sommarmöbler och grill. Innergården är föreningens gemensamma. Här trivs man!

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 1 796 kr

Andel i föreningen: 3,40000 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett förrådsutrymme, en gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp, innergård och soprum.

Lägenhetsnummer: 3

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 110 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 5 garageplatser som hyrs för ca. 1300 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Brf Furan Nr 9 bildades 1981 och består av 14 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler på adresserna Hammargatan 2 samt Eriksbergsgatan 30. Föreningen klassa som en äkta bostadsrättsförening. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen planerar att framöver måla entrén samt fortsatt partiellt stambyte. Stammarna i denna lägenhet är bytta i både kök och badrum. Energiprestanda 110 kWh/m² och år.

Förening: Brf Furan Nr 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Oslagbart läge på Östermalm mellan Karlavägen och Birger jarlsgatan. Här bor man tyst och rofyllt med knappt 10 minuters promenad till Stureplan. Nära till Humlegården, Lill-Jansskogen och KTH. Promenadavstånd till Östermalmstorg, Karlaplan och Djurgården. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, flertalet innerstadsbussar samt Östra Station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.