Östermalm

Sibyllegatan 52 A, 3 tr

Adress

Sibyllegatan 52 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 550 000 kr

Avgift

2 855 kr/mån

Boyta

58 kvmOm bostaden

Välkomna till detta unika drömboende attraktivt beläget ett stenkast från Östermalmstorg och Karlaplan! Lägenheten har med stilsäker hand renoverats i minimalistisk och stram design med tidlös interiör och sober färgsättning. Den genomgående planlösningen i kombination med de stora fönsterna och generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Stora sällskapsvänliga ytor, vackra trägolv, spegeldörrar, två underbara kakelugnar samt golvvärme i det fullt utrustade köket. Sovrum med fönster mot innergården, generösa förvaringsutrymmen och helkaklat badrum. Detta boende uppfyller den kräsnes krav på stil, charm och klass!

Här trivs man!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Naturstengolv och vita väggar.

– Suverän och sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Vackra fönster, trägolv, högt i tak, spegeldörrar och kakelugn (ej fungerande i dagsläget). Plats för matbord för större sällskap och trevliga middagar. Gott om plats för övrig önskad möblering.

– Stilfullt och funktionellt kök med bra arbetsytor och generösa förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Naturstengolv med golvvärme. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Trivsamt och rofyllt sovrum med fönster mot den vackra innergården. Plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och skrivbord om så önskas. Rymlig inbyggd klädkammare. Underbar kakelugn (ej fungerande i dagsläget) och trägolv.

– Helkaklat badrum med dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 3 250 000 kr

Månadsavgift: 2 855 kr

Andel i föreningen: 1,37650 %

Byggår: 1893

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns gemensam tvättstuga, gästlägenhet, bastu, cykelförråd med torkrum.

Lägenhetsnummer: 11503-10832

Hiss: Nej

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Brf Storken 12 bildades 1992 och förvärvade fastigheten 1999. Föreningen består av 76 lägenheter varav 5 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 12 lokaler på adresserna Jungfrugatan 41-43 samt Sibyllegatan 50-52. Fastigheten totalrenoverades 1990 då även stambyte skedde. Föreningen undersöker möjligheten att sälja delar av vindsutrymmet. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.storken12.se

Förening: Brf Storken 12

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge på Östermalm med direkt närhet till Karlaplan och Karlavägen, Fältöversten, Tessinparken och Östermalmstorg samt gångavstånd till Djurgårdsbron, Lill-Jansskogen, Humlegården samt Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana (Karlaplan, Stadion eller Östermalmstorg) och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (Fältöversten och ICA Esplanad bl a), caféer, restauranger, butiker, gym m.m. är gott. Välkommen till trevliga Östermalm!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.