Östermalm

Karlavägen 59 D, 2 tr

Stilren design och toppskick, optimal planlösning och solig balkong i väster!

Adress

Karlavägen 59 D, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 570 000 kr

Avgift

3 053 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till detta förstklassiga och ostörda Östermalmsläge, mellan Östermalmstorg och Karlaplan! På två trappor i vacker fastighet finns denna suveräna lägenhet i mycket gott skick med optimal planlösning. Lägenheten är belägen i gårdshus med minimal insyn. Påkostat kök i stram stilren design öppnar upp mot ett trivsamt vardagsrum. Här finns en nybyggd balkong i västerläge med eftermiddagssol! Rymligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter och ett toppfräscht badrum. Lägenheten i kombination med det utmärkta läget i stadsdelen gör detta till en bostad många väntat på!

– Välkomnande hall med väggar i ljus ton och mycket snyggt golv i portugisisk kalksten. Utrymme för avhängning.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Öppen planlösning mot kök skapar en trivsam och rymlig känsla. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring. Blästrad glasskiva ovan arbetsytor. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, gashäll samt inbyggnadsugn. Matplats för 4-6 personer. I köket finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Väggar i ljus ton och golv i portugisisk kalksten.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Mycket god förvaring i form av snygg garderobsdel. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med snyggt klinkergolv och vitt kakel på vägg. Infällda spotlights i taket, duschvägg, handduksvärmare samt stilren komod.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 053 kr

Andel i föreningen: 1,86400 %

Byggår: 1886/1929

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren samt ett på vinden. Tvättstuga i fastigheten.

Lägenhetsnummer: 35

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Rådjuret 7 är en äkta förening som bildades 1985 och är belägen på Karlavägen 59 med uppgångar A – D. Fastigheten förvärvades 2001 och består av flerbostadshus om 5 våningar med 42 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Delat ägande om minst 90%/10% mellan är föräldrar/barn accepteras.

Föreningens ekonomi är mycket god och månadsavgifterna sänktes med 10 % per 2014-01-31. I december 2014 såldes föreningens sista kvarvarande hyresrätt och samband med det gjordes en större amortering av föreningens lån.

För mer information, se www.brfradjuret7.se

Byte av V/A-stammar sker partiellt, d v s vid varje enskild medlems renovering av kök och badrum så bekostar föreningen bytet av de vertikala stammarna, lägenhetsinnehavaren står själv för bytet av de horisontella stammarna.
Elstigare byttes och 3-fas el drogs in i fastigheten 2007.
Fasaden, tak och trapphus renoverades 2007.
Tvättstugan renoverades 2007.
Balkonger byggdes 2008.
Nya entrémattor och sopkärl 2010.
Fönster målade utvändigt 2014.
I övrigt är vinden exploaterad och ombyggd till bostäder.

Hushållsel ca 300:-, gas ca 250:- och hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Rådjuret 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Uttag finns i både vardagsrum och sovrum.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Förutom Comhem finns 100 mbit lina indraget i lägenheten. Väldigt förmånligt avtal med Bredband2 som leverantör, 100 mbit kostar ca 130 kr/mån.

Sammanställning: Balkong i fritt läge med eftermiddagssol.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Karlavägen och alldeles nära Östermalmstorg. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Mycket bra kommunikationer med t-banestation ca 50 meter från porten!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.