Östermalm

Nybrogatan 65, 2 tr.

Låg avgift i skuldfri BRF, 311 kr/m! Fantastiska 57 kvm med drömläge, perfekt planlösning, generösa ljusinsläpp & stor balkong med härlig stadsvy.

Adress

Nybrogatan 65, 2 tr.

Rum

2

Slutpris

6 600 000 kr

Avgift

311 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till denna suveräna lägenhet om 57 ljusa och välplanerade kvm på bästa adress! Två rum och kök i fint skick med balkong och utsikt över både Nybrogatan som Karlavägens allé. Stora fönsterpartier med burspråk samt vackra golv i hela lägenheten, varav original fiskbensparkett i vardagsrummet. Fullt utrustat kök, lättmöblerat vardagsrum, sovrum med stor plats för dubbelsäng och garderobsvägg och angränsande badrum med dusch och tvättmaskin samt välkomnande hall med toalett och förvaring.
Otroligt solid, äkta och obelånad förening med likvida tillgångar i kassan och intäkter från kommersiella lokaler samt kontor. Möjlighet till garage i huset med laddstationer , dock kö f.n. Lägenheten disponerar två källarförråd och har tillgång till föreningens gemensamma takterrass med vidsträckt utsikt över takåsar samt stor tvättstuga i källaren.
Mycket attraktivt läge vid hörnan Nybrogatan/Karlavägen nära Östermalmstorg, Stureplan, Humlegården, Karlaplan och Djurgården samt kvarterens butiker, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker runt hörnet. Mycket goda kommunikationer med buss och tunnelbana strax utanför dörren.

Missa inte denna pärla. Här kommer du att trivas!

Pris: 5 675 000 kr

Månadsavgift: 311 kr
(betalas halvårsvis dvs 1867 kr/halvår) I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och ett snabbt bredband.

Andel i föreningen: 1,46110 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggår: 1953

Uppvärmning: Bergvärme

Lägenhetsnummer: 23 (1205)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Parkering/Bilplats: Föreningen har 16 garageplatser med laddstationer samt ett antal platser för MC/moped. Går att hyra för 2400 kr/månad, f.n. är det kö till platserna.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 41 bostadsrätter, 4 affärslokaler och 16 parkeringsplatser (samt ett antal MC/Moped platser. Föreningen förvärvade fastigheten 1953.
Medlemmarna disponerar en gemensam takterrass, bastu & dusch, cykelrum, soprum, tvättstuga (3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum samt mangel). På innergården finns uteplats och cykelparkering.
Föreningen accepterar inte juridisk person, endast fysisk person som är bosatt och mantalsskriven på adressen. Inga avgiftshöjningar är aviserade.
Utförda renoveringar:
2006: Fönsterrenovering
2007: Takrenovering
2012: Relining av stammarna
2013: Innergården renoverades
2014: Ny bergvärmeanläggning
2015/2016: Omläggning av tak
2016: Renovering av fasad
2017: Ny hiss, kameraövervakning
2018: Trappuppgångar och källare renoverade, installation av 16 st laddstationer i garage.
Centralfläkt, Karlavägen. Soprum/återvinningsrum renoverade.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2000 kr (köpare).

Förening: Flundran

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 41

Antal lokaler: 4

TV: Kabel-TV via Com Hem (basutbud) ingår i månadsavgiften

Internet: Bredband via Ownit ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong med plats för bord och stolar. Läge, sydost. Medlemmarna har tillgång till en fin takterrass!

Välkommen till Östermalm och detta toppläge i hörnet av Nybrogatan-Karlavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med innerstadsbussar och tunnelbana.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.