Östermalm

Karlavägen 59 D, 2 tr

Snygg och stilren 2:a på Karlavägens solsida med balkong och högt, rofyllt gårdsläge. Väldisponerade, öppna ytor och toppskick.

Adress

Karlavägen 59 D, 2 tr

Rum

2

Slutpris

5 800 000 kr

Avgift

2 748 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän och stilren tvårummare om 57 ljusa och ytterst väldisponerade kvm i toppskick. Genomgående sober färgsättning, högt till tak, vacker fiskbensparkett, snövita snickerier, spegelmönstrade skjutdörrar samt stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp. Vardagsrum med utgång till balkong i väster. Sovrum med plats för dubbelsäng och rejäl förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Snyggt kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring, bänkskivor i exklusiv Corian samt komplett maskinell utrustning. Matplats för 4 personer i öppning mot vardagsrummet. Toppfräscht badrum med duschplats.

Lägenheten ligger ostört och rofyllt belägen i gårdshus byggt 1929 med hiss. Gårdshuset tillhör en vacker gatufastighet från 1880-talet belägen på Karlavägens solsida. Det härliga och centrala Östermalmsläget är helt perfekt med närhet till så väl Karlaplan som Östermalmstorg, Stureplan, Humlegården och skärgårdsbåtarna vid Strandvägen.

– Välkomnande hall med snyggt golv i portugisisk kalksten. Plats för ytterkläder och skor.

– Underbart vardagsrum med utgång till balkong i rofyllt västerläge mot innegård. Öppen planlösning mot kök skapar en trivsam och rymlig känsla. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med utmärkt förvaring. Blästrad glasskiva ovan arbetsytor med bänkskiva i Corian. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, gashäll samt inbyggnadsugn. Matplats för 4 personer i öppning i mot vardagsrummet. I köket finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Väggar i ljus ton och golv i portugisisk kalksten.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt arbetshörna. Mycket god förvaring i form av snygg garderobsvägg. Parkettgolv och väggar i ljus ton. Vackra spegelmönstrade skjutdörrar i original mot vardagsrummet.

– Toppfräscht badrum med snyggt klinkergolv och vitt kakel på vägg. Infällda spotlights i taket, duschvägg, handduksvärmare samt stilren komod.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 2 748 kr

Andel i föreningen: 1,94800 %

Byggår: 1886/1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: I fastigheten finns en gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. Trevlig och grönskande innergård.

Lägenhetsnummer: 35 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Rådjuret 7 är en äkta förening som bildades 1985 och är belägen på Karlavägen 59 med uppgångar A – D. Fastigheten förvärvades 2001 och består av flerbostadshus om 5 våningar med 42 st lägenheter med bostadsrätt och 3 st lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Delat ägande om minst 90%/10% mellan är föräldrar/barn accepteras.

Föreningens ekonomi är mycket god och månadsavgifterna sänktes med 10 % per 2014-01-31. I december 2014 såldes föreningens sista kvarvarande hyresrätt och samband med det gjordes en större amortering av föreningens lån.

För mer information, se www.brfradjuret7.se

Byte av V/A-stammar sker partiellt, d v s vid varje enskild medlems renovering av kök och badrum så bekostar föreningen bytet av de vertikala stammarna, lägenhetsinnehavaren står själv för bytet av de horisontella stammarna.
Elstigare byttes och 3-fas el drogs in i fastigheten 2007.
Fasaden, tak och trapphus renoverades 2007.
Tvättstugan renoverades 2007.
Balkonger byggdes 2008.
Nya entrémattor och sopkärl 2010.
Fönster målade utvändigt 2014.
I övrigt är vinden exploaterad och ombyggd till bostäder.

Hushållsel ca 300:-, gas ca 250:- och hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Rådjuret 7

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Fiberbredband 100 Mbit/s via Bredband2 finns indraget i fastigheten. Bredband går även att få från ComHem. För mer info, se www.bredband2.com eller www.comhem.se.

Sammanställning: Balkong i rofyllt västerläge mot innergård.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Karlavägens solsida. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Mycket bra kommunikationer med t-banestation ca 50 meter från porten!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.