Östermalm

Karlavägen 4, 4 tr

Välplanerad och ljus tvåa med högt läge och balkong i sydväst. Endast 1793:- i månadsavgift och garage i huset!

Adress

Karlavägen 4, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 970 000 kr

Avgift

1 793 kr/mån

Boyta

57 kvmOm bostaden

Med förstklassigt Östermalmsläge, mellan Lärkstaden, Humlegården och endast med ett fåtal minuters promenad till Stureplan, ges nu tillfälle att förvärva ett fantastiskt boende med högt läge och balkong i sydväst i fastighet från 1994. Lägenheten är synnerligen välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor. Underbart vardagsrum med utgång till den soliga balkongen och fönster i två vädersträck, väldisponerat kök med matplats och diskmaskin samt rymligt badrum med bl.a. tvättmaskin och badkar. Sovrum med plats för dubbelsäng och en praktisk klädkammare (walk-in closet) samt en garderobsvägg. Det höga läget ger hela bostaden ljus och rymd. Stor bostadsrättsförening med bl.a. 175 garageplatser som i dagsläget kostar från 1.400 kronor/månad för medlemmarna, och en vacker gemensam innergård. I fastigheten finns en rymlig hiss. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt plats för extra byrå om så önskas.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med fönster i två vädersträck och utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering.

– Väldisponerat och trivsamt kök med matplats. Bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt skrivbord om så önskas. Praktisk garderobsvägg samt en rymlig klädkammare (walk-in closet).

– Stort badrum utrustat med tvättmaskin, badkar, dusch, handdukstork, handfat, spegel och wc.

– Underbar balkong i sydväst med sol från tidig förmiddag till cirka 18-tiden sommartid enligt säljaren. Balkongen vetter mot den vackra innergården. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 1 793 kr

Andel i föreningen: 0,35780 %

Byggår: 1994

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 941

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 101 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen innehar 175 garageplatser i två plan under gatuplanet som nås från trapphusen och hissarna i faastigheten. Till garageplatserna är det separat kö. Vid intresse av garageplats vänligen kontakta föreningens styrelse.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Träskfloden 15 byggdes 1994 med JM som byggherre och år 2000 förvärvade föreningen fastigheten. Föreningen består av 193 lägenheter med bostadsrätt, 4 lägenheter med hyresrätt (dolt framtida kapital) samt 17 hyreslokaler. Byggnadens yta är enligt taxeringsbeskedet 15.981 kvm som utgör lägenhetsyta samt 6.911 kvm som utgör lokalyta. Föreningen innehar 175 garageplatser i två plan under gatuplanet som nås från trapphusen och hissarna i fastigheten. Garageplats kostar i daglsäget från cirka 1.400 kronor/månad för medlemmarna. Till garageplatserna är det separat kö. Vid intresse av garageplats vänligen kontakta föreningens styrelse. Fastigheten är upplåten med tomträtt och ett nytt fördelaktigare avtal tecknades i november 2010 för en tioårsperiod från 2012. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.traskfloden15.se

Förening: Brf Träskfloden 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i sydväst med högt läge och utsikt mot innergården. Här finns plats för bord, stolar och blomster. Sol på balkongen från tidig förmiddag till cirka 18-tiden sommartid enligt säljaren.

Det finns ett vindsförråd. Det finns en gemensamt tvättstuga som nås från innergården utrustad med 4 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, 2 torktumlare, 2 torkskåp och mangel, cykelrum, barnvagnsrum, bastu, soprum, återvinningsrum samt en mycket trivsam innergård

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 250 kr/mån och hemförsäkringen är ca 125 kr/mån.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.