Östermalm

Jungfrugatan 13, 1 tr

Perfekt planlösning, fint skick och låg avgift. Eftersökt adress på Östermalm.

Adress

Jungfrugatan 13, 1 tr

Rum

2

Slutpris

4 700 000 kr

Avgift

1 110 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till Jungfrugatan 13 och detta förstklassiga och mycket attraktiva Östermalmsläge, mellan Karlavägen och Östermalmstorg. Här lever du på lugn och trevlig gata i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten.

Bostaden är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Tre rum i fil samt goda förvaringsmöjligheter. Stort sällskapsvänligt vardagsrum med vackert burspråk i marmor och gott om plats för önskad möblering. Väldisponerat kök med plats för matbord, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt rymligt badrum med bl.a. golvvärme och handdukstork. Lägenheten har både tvättmaskin och diskmaskin. Lågt belånad bostadsrättsförening i fastighet från 1974, med 5 garageplatser för uthyrning samt gemensam bastu. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Hiss finns. Varmt välkomna på visning!

– Entré med en rymlig garderob samt städskåp.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt plats för matbord för större sällskap. Burspråk i marmor med platsbyggd bänk.

– Ytterst väldisponerat och funktionellt kök med plats för matbord och fönster mot Jungfrugatan. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i svart. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en praktisk garderobsvägg med förvaring ända upp till tak.

– Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, golvvärme, handdukstork, dusch, duschvägg, handfat, skåp och wc.

Pris: 4 700 000 kr

Månadsavgift: 1 110 kr

Andel i föreningen: 6,60000 %

Byggår: 1974

Lägenhetsnummer: 23 (1101)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 146 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 5 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö – kontakta föreningens styrelse vid intresse av garageplats. Konstnad cirka 1.500 – 2.500 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jungfrun 6 äger fastigheten Jungfrun nr 6 på adressen Jungfrugatan 13. Föreningen består av 13 bostadsrättslägenheter samt 1 hyreslokal. Föreningen har även 5 garageplatser till vilka det är separat kö (pris: ca 1500-2500 kr/mån) – kontakta föreningens styrelse om intresse för garageplats finns. Föreningen sköter själva den ekonomiska förvaltningen. Stammarna i kök och badrum har spolats och fotograferats 2015. Föreningen har som krav att framtida köpare bosätter sig på adressen. Juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen har enligt årsredovisning 2014 endast 520.000 kronor i långfristiga skulder!

Förening: Brf Jungfrun 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Det finns ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel, bastu med dusch och wc, cykelrum/soprum samt en innergård.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är 520 kr/mån (Obs att en fast elkostnad debiteras på hyresavin) och hemförsäkringen är ca 150 kr/mån.

Månadsavgiften är 1110 kronor plus ett obligatoriskt tillägg för hushållsel om 520 kronor/månad – totalt: 1630 kronor/månad (värme, vatten och hushållsel).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.