Östermalm

Nybrogatan 38 A

Drömboende i härligt skick med bevarad äldre charm. Solig balkong, generös takhöjd och eftersökt läge på Östermalm!

Adress

Nybrogatan 38 A

Rum

2

Slutpris

4 100 000 kr

Avgift

2 150 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till Nybrogatan 38 och detta förstklassiga och mycket attraktiva Östermalmsläge, mellan Karlavägen och Östermalmstorg! Här lever du i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten.

Med rofyllt och tyst gårdsläge finns denna fina och mycket väldisponerade lägenhet om 2 r o k med egen uteplats/balkong i söderläge. Lägenheten är i mycket fint skick och präglas av materialval i genomgående stilsäker design och färgsättning i varma kulörer. Samtidigt bevaras ursprungsdetaljer såsom spegelmönstrade snickerier, vackra trägolv, högt till tak, höga golvsocklar, fönster med djupa nischer m.m.

Planlösningen är yteffektiv och mycket tilltalande med sällskapsvänligt vardagsrum med två stora fönster med djupa nischer. Välutrustat och arbetsvänligt kök i snyggt utförande, inrett med skåpinredning i vitt och bänkskiva i svart granit. Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord och garderober. Här finns utgång till uteplatsen/balkongen som ger ett härligt uterum med plats för trädgårdsbord, stolar och blomster. Rymligt duschrum och separat WC. Goda förvaringsutrymmen med flera garderober samt ett vindsförråd. Lägenheten är belägen på entréplan i gårdshuset med alla fönster och balkongen mot föreningens trevliga innergård. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till vardagsrummet finns ett dolt inbyggt städskåp med överskåp. Nåtat trägolv och ljusa väggar.

– Vackert vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Två stora fönster med djupa nischer. Dörr mot sovrummet. Höga golvsocklar, nåtat trägolv, generös takhöjd och vita väggar.

– Stort, charmigt och funktionellt kök med plats för matbord. Arbetsvänliga ytor med bänkskiva i svart granit och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak. Fönster med speglar och djupa nischer. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. Nåtat trägolv och spotlightbelysning.

– Luftigt och rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord och extra byrå om så önskas. En rymlig tre meter lång garderobsvägg med skjutdörrar samt ytterligare en inbyggd garderob. Nåtat trägolv och ljusa väggar. Utgång via pardörrar till balkong/egen uteplats.

– Balkong/egen uteplats med plats för bord, stolar och blomster. Sol sommartid på balkongen mellan cirka klockan 11-15 enligt säljarna. Här finns även ett öppningsbart räcke för passage till och från innergården. Här trivs man!

– Separat duschrum och wc. Rymligt duschrum med dusch och skåp, samt separat wc utrustad med toalett, handfat och spotlightbelysning

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 2 150 kr

Andel i föreningen: 2,44640 %

Byggår: 1863

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett vindsförråd i samma trappuppgång. Det finns barnvagnsrum, cykelparkering, tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, centrifug och ett torkrum.

Lägenhetsnummer: 1 (1001)

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Laxöringen 16 förvärvade fastigheten på Nybrogatan 38 år 2002. Föreningen består av 29 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt och 3 lokaler med hyresrätt (varav en är den välrenommerade restaurangen Nybrogatan 38). Juridisk person accepteras ej som köpare. Stambyte 2003/2004. Byggnation av balkonger innergård 2006/2007. Renovering trapphus/entré 2006/2007. Installation av egen fiberkabel och fastighetsnät 2007. Installation av bergvärmeanläggning 2008/2009. Ombyggnad av innergård 2010. Renovering av fasader och fönster mot innergården 2009-2010. Renovering elcentral. Uppgradering av brandskydd 2011. Energideklaration gick ej att få fram. Föreningen planerar att renovera fasaden mot gatan samt fönsterrenovering i lägenheterna mot gatan.

Förening: Brf Laxöringen 16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via glasfiberkabel och Riksnet, ingår i avgiften.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge mellan Karlavägen och Östermalmstorg. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.