Östermalm

Nybrogatan 38 B

Stiligt 1800-tal i härligt skick. Rofyllt gårdsläge och egen uteplats. Invid Östermalmstorg!

Adress

Nybrogatan 38 B

Rum

2

Slutpris

4 450 000 kr

Avgift

2 150 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till Nybrogatan 38 och detta förstklassiga och mycket attraktiva Östermalmsläge, mellan Karlavägen och Östermalmstorg! Här lever du i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten.

Med rofyllt och tyst gårdsläge i fastighet uppförd 1863, finns denna fina och mycket väldisponerade lägenhet om 2 r o k med egen uteplats/balkong. Lägenheten är i mycket fint skick och präglas av materialval i genomgående stilsäker design och färgsättning i varma kulörer. Samtidigt bevaras ursprungsdetaljer såsom spegelmönstrade snickerier, vackra trägolv, högt till tak, höga golvsocklar, fönster med djupa nischer m.m.

Planlösningen är yteffektiv och mycket tilltalande med stort vardagsrum med plats för soffa och middagsbord för större sällskap. Här finns utgång till uteplatsen/balkongen som ger härligt uterum med plats för trädgårdsbord och stolar. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Passage med klädkammare och snyggt duschrum. Separat WC i anslutning till entréhall. Platsbyggt kök i snyggt utförande, inrett med skåpinredning i vitlaserad ek, köksmaskiner i aluminiumdesign och bänkskivor i ek och svart granit. Lägenheten är belägen på entréplan i gårdshuset med alla fönster och balkongen mot föreningens trevliga innergård. Välkomna på visning!

– Hall med plats för ytterkläder vid klädhängare. Hallen ansluter till fräsch separat WC med toalett, handfat, designad blandare från Mora Inxx och badrumsskåp. Sjöstensgolv med golvvärme och dimrade spotlights.

– Platsbyggt snyggt kök, mycket smakfullt inrett med skåp i vitalserad ek och köksmaskiner i aluminiumdesign såsom kyl och frys, spis med keramikhäll och multifunktionsugn, spisfläkt och diskmaskin. Generösa skåputrymmen med bl a ett vitrinskåp. Arbetsytor med bänkskivor i ek och svart granit. Mosaik på väggen ovan.

– Stort och inbjudande vardagsrum med vackert trägolv, höga golvsocklar, högt till tak och väggar i sober kulör. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matsalsmöblering för flera middagsgäster. Utgång via pardörrar till balkong/egen uteplats med plats för bord och stolar. Här finns även ett öppningsbart räcke för passage till och från innergården.

– Via passage med rejäl klädkammare i orginal nås ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Sovrummet har trägolv, höga golvsocklar och fönster mot gården.

– duschrum med duschplats och designad blandare från Mora Inxx. Mosaik på vägg och sjöstensgolv med golvvärme. Handfat och handdukstork.

Pris: 3 850 000 kr

Månadsavgift: 2 150 kr

Andel i föreningen: 2,44640 %

Byggår: 1863

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, tvättstuga med torkrum och ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 3/1001

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Laxöringen 16 förvärvade fastigheten på Nybrogatan 38 år 2002. Föreningen består av 29 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt och 3 lokaler med hyresrätt (varav en är den välrenommerade restaurangen Nybrogatan 38). Juridisk person accepteras ej som köpare. Stambyte 2003/2004. Byggnation av balkonger innergård 2006/2007. Renovering trapphus/entré 2006/2007. Installation av egen fiberkabel och fastighetsnät 2007. Installation av bergvärmeanläggning 2008/2009. Ombyggnad av innergård 2010. Renovering av fasader och fönster mot innergården 2009-2010. Renovering elcentral. Uppgradering av brandskydd 2011. Energideklaration gick ej att få fram. Föreningen planerar att renovera fasaden mot gatan inom 3 år.

Förening: Brf Laxöringen 16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via glasfiberkabel och Riksnet, ingår i avgiften.

Sammanställning: Härlig egen balkong/uteplats med plats för trädgårdsbord och stolar. Här finns även ett öppningsbart räcke för passage till och från innergården.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge mellan Karlavägen och Östermalmstorg. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.