Östermalm

Narvavägen 22, 3 tr. ö.g.

Sekelskifte med högt och fritt läge, balkong och strålande utsikt! Narvavägens solsida!

Adress

Narvavägen 22, 3 tr. ö.g.

Rum

2

Slutpris

3 540 000 kr

Avgift

2 044 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till förstklassigt läge på Östermalm och Narvavägens solsida, alldeles intill Karlaplan, Oscarskyrkan och Djurgårdsbron. Via ståtlig entré till denna vackra fastighet från 1898 och över fontänprydd innergård nås denna suveräna lägenhet med högt, fritt och strålande ljust läge på näst högsta våningsplanet i gårdshuset. Helt utan insyn! Lägenheten är mycket fin och präglas av bevarade sekelskiftesdetaljer såsom vitsåpade furutiljor, spegelmönstrade snickerier, väggpaneler, högt till tak, stuckaturer och en kakelugn. Tilltalande sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen. Härifrån är utsikten fantastisk över himmel, takåsar, trädtoppar och öppna innergårdar.

Det här är ett boende vi tror många väntat på med ett av Stockholms mest eftersökta och privlegierade läge!

– Hall med plats för avhängning vid klädhängare och förvaring i garderob. Hallen har vitmålade väggar, klinkergolv och tak med infällda spotlights.

– Kaklat badrum med dusch, toalett, handfat på kommod, handdukstork och badrumsskåp.

– Härliga sällskapsytor där kök och vardagsrum integreras i öppen planlösning med tre stora fönster i fil. Vardagsrummet har högt till tak med stuckatur, väggpanel, vitsåpade furutiljor och utgång till balkongen med fri utsikt över himmel, takåsar, trädtoppar och öppna innergårdar. Köket har gott om skåp och öppna hyllplan, bra arbetsytor med kaklad vägg ovan, kyl, frys, spishäll, varmluftsugn och diskmaskin.

– Rogivande sovrum med kakelugn, sober färgsättning, högt till tak med stuckatur, väggpanel och fönster med spegelmönstrad nisch. Sovrummet har plats för rejäl dubbelsäng och det finns klädkammare med förvaring ända upp till tak.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 2 044 kr

Andel i föreningen: 2,60500 %

Byggår: 1898

Uppvärmning: Direktverkande el

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns bastu, cykel- och barnvagnsförråd, vinförvaring, sopsortering och tvättstuga.

Renoveringar: V/A-stammar byttes i mitten av 1970-talet. Fönster och balkonger renoverades 2003-2004. Gården renoverades 2008.

Lägenhetsnummer: 232

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och i Narvaallén. Externa garagemöjligheter i området. Bl a finns ett garage på Gumshornsgatan där andrahandsuthyrning av garage förekommer.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 24 lägenheter och två affärslokaler.
Byte av stammar kök 1999 – Byte av stammar badrum 1999 – Elstigar 1999.

Förening: Brf Fanan 24

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Internetuppkoppling via ComHem.

Sammanställning: Balkong. Byggdes 2008.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva 1800-talskvarter invid Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, Systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.