Östermalm

Eriksbergsgatan 6, 4 tr.

20-tals dröm med högt till tak, fin ekparkett, spröjsade fönster och ett helt fantastiskt läge. Tillfälle!

Adress

Eriksbergsgatan 6, 4 tr.

Rum

2

Slutpris

3 250 000 kr

Avgift

1 459 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

BUDGIVNING PÅGÅR, RING FÖR VISNING!

Välkommen till en riktigt bra 2:a om 52 ljusa och välplanerade kvm med härligt läge högt upp i huset, 4 tr. hiss. Läget, mellan Stureplan och Humlegården, är eftertraktat och helt suveränt. Vacker, välskött fastighet och förening med mycket god ekonomi. Generösa ljusinsläpp med fin stadsvy över Eriksbergsgatan. Vardagsrum med slätstuckatur, stambytt badrum samt sovrum med klädkammare. Sist men inte minst finns det oerhört uppskattade Café Saturnus i huset, missa inte deras kanelbullar. Här trivs man!

– Underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp via spröjsat fönster, ekparkett. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa, tv och matsalsbord.

– Snyggt, öppet kök med kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och fläkt. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Sovrum med plats för rejäl säng. Ekparkett och klädkammare.

– Kaklat badrum med klinker på golv. Badkar, handfat, wv och tvättmaskin.

Pris: 3 375 000 kr

Månadsavgift: 1 459 kr

Andel i föreningen: 2,57790 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga, vindsförråd och fin gemensam trädgård.

Lägenhetsnummer: 20

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 1926, arktekten var Cyrillus Johansson och byggmäste var Olle Engqvist. Föreningen består av 20 bostadsrätter och tre affärslokaler. De stora renoveringarna gjorda, v/a stammar 2000-2002. För mer detaljerad info, se bifogad årsredovisning.

Förening: Norrtälje 18

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Möjlighet till bredband.

Välkommen till Östermalm och detta härliga läge på Eriksbergsgatan invid Humlegården. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.