Östermalm

Grev Magnigatan 8, 2 tr

Invid Strandvägen, härligt sekelskifte i toppskick på Grev Magnigatan med högt läge och fungerande kakelugn.

Adress

Grev Magnigatan 8, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 700 000 kr

Avgift

2 075 kr/mån

Boyta

51 kvmOm bostaden

Välkommen till Grev Magnigatan 8 och detta förstklassiga Östermalmsläge invid Strandvägen och Nybroviken. Här lever du i trevliga kvarter, endast ett stenkast från Djurgårdsbron och Karlaplan. Med högt och ljust läge i vacker och mycket välvårdad fastighet från 1893, finns denna suveräna lägenhet i toppskick som smakfullt renoverats 2010.

Genomgående sober färgsättning och snövita snickerier, bevarade 1880-talsdetaljer såsom höga tak, stuckaturer, spegeldörrar, vackra fönster och en fungerande kakelugn (ytterligare kakelugn som tillhör sovrum finns nedmonterad). Stilfullt, trevligt och välrustat kök från Ballingslöv med tillhörande matplats. Stort härligt vardagsrum med väl tilltagna ytor för soffa och matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng. Toppfräscht badrum. Här trivs man verkligen!

Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi! I föreningen finns planer och diskussioner om att bygga balkonger.

– Välkomnande och rymlig hall med plats att hänga ytterkläder samt generös klädförvaring i platsbyggda garderober. Hallen har fint trägolv och tapetserade väggar med dekorativt motiv.

– Fräscht helkaklat badrum med sjöstensgolv och golvvärme, dusch, handfat med infälld spegel ovan, badrumsskåp, WC och spotlights i tak.

– Stilrent vitt kök från Ballingslöv med god förvaring i väggskåp upp till tak och i draglådor. Kyl, frys, gasspis, fläktkåpa och diskmaskin. Tak med infällda spotlights. Fint trägolv. Stort skafferi/förråd för diverse förvaring. Matplats för 4-5 personer.

– Sovrum med plats för dubbelsäng.

– Härligt stort vardagsrum med väl tilltagna ytor för både soffa och matbord. Vardagsrummet har högt till tak med vacker stuckatur, fiskbensparkett och fungerande kakelugn.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 2 075 kr

Andel i föreningen: 2,91320 %

Byggår: 1893

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Gemensam tvättstuga, cykelförråd och cykelstall på gården. Nyrenoverad fin innergård med stenbeläggning, planteringar och sittbänkar med bord.

Renoveringar: Elstambyte 1975-1995. Nyinstallation av hiss 1988. Rörstambyte 1995-2008 (rören mellan husen är bytta 2008). Ommålning fönster 2005. Renovering balkonger 2005. Omputsning fasad 2005. Renovering av innergården 2008. Målning av tak innergård 2011.

Lägenhetsnummer: 12

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kasernen 2 förvärvade fastigheten på Grev Magnigatan 8 år 1995. Föreningen består av 19 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Förening: Brf Kasernen 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: I föreningen finns balkongplaner.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Grev Magnigatan invid Strandvägen och ett stenkast från Djurgårdsbron. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.