Östermalm

Jungfrugatan 33, 1 tr

Stilren och fin sekelskiftestvåa med perfekt, genomgående och ljus planlösning, balkong i västerläge och toppadress invid Karlavägen.

Adress

Jungfrugatan 33, 1 tr

Rum

2

Slutpris

5 100 000 kr

Avgift

2 258 kr/mån

Boyta

49 kvmOm bostaden

Välkommen till Jungfrugatan 33 och detta suveräna Östermalmsläge, alldeles intill Karlavägen och Östermalmsgatan med bekvämt promenadavstånd till såväl Karlaplan som Stureplan och Djurgården. Svårslagen tvåa som smakfullt renoverats till ett fantastiskt hem och med en nybyggd, rymlig balkong i västerläge. Stilrent kök med smakfull interiör, bänkskivor i Carraramarmor samt all maskinell utrustning. Badrum inrett i sobra toner och materialval. Utmärkt förvaring, högt i tak, stora fönsterpartier med djupa nischer, genomgående fina golv och harmoniska färgval.

Välskött förening med låg belåning i vacker fastighet från år 1900.

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder i klädkammare samt utmärkt förvaring i platsbyggd garderob med överskåp.

– Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt ytterligare förvaring och möblemang. Två vackra fönster med typiska sekelsskiftsspeglar skänker fint ljusinsläp åt rummet. Ljusa målade väggar och vacker mörkbetsad parkett.

– Rofyllt sovrum med fönster mot den lugna innergården. Plats för dubbelsäng samt utrymme för ytterligare förvaring. Utgång till rymlig balkong i västerläge.

– Stilrent renoverat kök i vitt med vackra bänkskivor i Carraramarmor, gott om skåp och arbetsytor samt all maskinell utrustning som diskmaskin, spishäll, kombinerad ugn/micro, fläkt samt kyl och frys.

– Sobert badrum i tidlöst utförande. Kaklade väggar i vitt, badkar, handfat, wc, handdukstork, belysning med dimmerfunktion samt natursten på golv.

Pris: 4 850 000 kr

Månadsavgift: 2 258 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 250 kr per månad och hemförsäkringen är ca 150 kr per månad. Driftkostnaderna är ungefärliga och skiftar beroende på individuella avtal och förbrukning.

Andel i föreningen: 3,44580 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1900

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Lägenhetsnummer: 6 (1101)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för ca 900 kr/m. www.stockholm.se Garagemöjligheter i området, se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Tjädern 6 – Jungfrugatan 33 samt Tyskbagargatan 9 består av 27 bostadsrätter, 2 lägenheter upplåtna med hyresrätt samt en lokal. Den total bostadsytan uppgår till 1.566 kvm och lokalytan till 231 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och marken innehas med äganderätt.

Föreningens ekonomi är god. Föreningen har per 2019-06-30 8.648.000 kr i lån vilket ger en belåningsgrad på 5.714:-/kvm. I kassan finns ca 970.000 kr. Föreningen har en stark hyresgäst i restaurangen "Halv Grek plus Turk" och dolda tillgångar i form av två återstående hyresrätter (en på 48 kvm och en på 41 kvm) vilket skulle kunna göra föreningen i det närmaste skuldfri den dag de upplåts och säljs. Inga andra avgiftsförändringar planeras eller finns beslutade.

Utfört underhåll:
– Brandsäkerhetsutrustning (2005).
– Två nya hissmotorer med relä (2006).
– Nytt tak på hela fastigheten (2006).
– Ny fjärrvärmecentral (2006).
– Totalrenovering ytterfasad (2009).
– Två nya ventiler och kranar i källaren, värmesystem (2009).
– Uppfräschning av gården (2009).
– Stamrenovering, relining (2010).
– Nytt torkskåp till tvättstugan (2014)
– Totalrenovering av trapphus och installation av säkerhetsdörrar (2016).
– Ny torktumlare, renovering av fönster och fasad mot gården (2017).
– Byggnation av nytt sophus på gården (2018).
Uppfräschning av gården och renovering av fönster mot gatan (2019).

Planerat underhåll 2020/2021:
– Utbyte av entrédörrar och uppdatering av elsystemet så alla lägenheter får 3-fas.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. De gemensamma utrymmena inkluderar tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum samt innergård med cykelparkering.

Förening: Tjädern 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 29

Antal lokaler: 1

Antal hyresrätter: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Nybyggd balkong i västerläge.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter invid Karlavägen med närhet till Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.