Östermalm

Styrmansgatan 51

Sekelskiftespärla på toppenadress invid Karlaplan! Högt till tak med stuckaturer, kakelugn, vackra snickerier, höga socklar och pardörrar.

Adress

Styrmansgatan 51

Rum

2

Slutpris

5 100 000 kr

Avgift

2 559 kr/mån

Boyta

47 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 47 välplanerade kvm. Stor sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom härlig takhöjd, stuckatur, djupa fönsternischer, höga golvsocklar och en fungerande kakelugn. Lättmöblerat vardagsrum, utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, varmluftsugn samt en snygg köksö med bänkskiva i marmor, spis, fläkt, diskmaskin och ho. Sovrumsdel med plats för dubbelsäng. Badrum med marmor på golv och vägg. WC, handfat och dusch. Välkomnande hall med mycket bra förvaring.
Lägenheten är en 1,5:a men har onekligen funktionen av en 2:a!

Pris: 5 100 000 kr

Månadsavgift: 2 559 kr
I avgiften ingår värme och vatten.

Andel i föreningen: 2,93359 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1889

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt: Medlemmarna har tillgång till en fin gemensam innergård med planteringar och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 2 (1002)

Hiss: Nej

Våning: 0.5

Antal våningar: 4

Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 19 bostadsrätter, den totala boytan är 1635 kvm. Fastigheten byggdes 1889 och genomgick en totalrenovering 1981 där bl.a. alla V/A stammar byttes ut. Kommande renoveringar: fönster är det som står på tur och föreningen planerar att delar av fönstren ska renoveras sommaren 2020. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Lyran 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 19

TV: Möjlighet till kabel-TV.

Internet: Möjlighet till bredband.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva 1800-talskvarter vid Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.