Östermalm

Nybrogatan 85, 2 tr

Toppskick och suverän planlösning. Perfekt för såväl singeln som paret. Förening med planerade avgiftssänkningar!

Adress

Nybrogatan 85, 2 tr

Rum

2

Slutpris

3 650 000 kr

Avgift

2 334 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med eftersökt läge på Östermalm. Bostaden är i toppskick med den äldre charmen bevarad. Spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörrar samt genomgående mörkbetsat trägolv. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymligt badrum. Rymligt sovrum och goda förvaringsutrymmen. Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. Stor bostadsrättsförening som sänkte avgifterna med 10% den 1 april 2013. Föreningen har beslutat att sälja vindarna, vilket kommer stärka ekonomin ytterligare med möjlig avgiftssänkning med upp till cirka 40% – se bifogat dokument. Här lever du i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Två rymliga garderober. Trägolv, spotlightbelysning och vita väggar.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord. Spröjsat fönster med djupa nischer, trägolv och vita väggar.

– Stilfullt och väldisponerat kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, kyl och frys.

– Rymligt och trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord samt extra byrå om så önskas. Spröjsat fönster med djupa nischer, trägolv, spotlightbelysning och vita väggar. Här finns en garderobsvägg med tre garderober.

– Fint helkaklat badrum utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, infällbara duschväggar, handfat och wc. Spotlightbelysning.

ÖVRIGT
Boarea 46 kvm enligt mätbevis, enligt bostadsrättsföreningens info 44 kvm.

Pris: 3 425 000 kr

Månadsavgift: 2 334 kr

Andel i föreningen: 0,46558 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett förråd som nås från våning 1, tre tvättstugor, barnvagnsrum, bokningsbar bastu, cykelställ, föreningslokal, flera trevliga innergårdar, hobbyrum samt pingisrum.

Lägenhetsnummer: 99-2019-1-152-6

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Bävern i Stockholm består av 208 lägenheter samt 10 lokaler på adresserna Nybrogatan 66-72 och 81-87. Mellan gathusen och gårdshusen finns stora gemensamma gårdar med växter, träd, grill och sommarmöblering. Då husen är byggda på Tyskbagarbergen och arkitekt Sven Wallander sparade på sprängämnet så varierar antalet våningar mellan 2-5. Stammar och el renoverades 1985. Stammarna spolades 2010. Energiprestanda 128 kWh/m² och år. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar ej juridisk person som köpare. Framtida köpare måste bli medlemmar i HSB. Avgiften sänktes den 1 april 2013 med 10%. Föreningen har beslutat att sälja vindarna, vilket kommer stärka ekonomin ytterligare med möjlig avgiftssänkning med upp till cirka 40% – se bifogat dokument. Föreningen har även bygglov för balkonger i lägenheter mot innergården. Dessutom tittar även föreningen på möjligheten att bygga hissar i gårdshusen, inga beslut är dock ännu fattade. Planerade framtida övriga renoveringar är trapphus och fönster. Föreningens ordförande är Eva Kastensson 070-735 69 70. Mer info om vindsprojektet, balkonger samt om bostadsrättsföreningen finns på den utmärkta hemsidan www.brfbavern.se

Förening: HSB Brf Bävern i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget och Com Hem.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.