Östermalm

Rådmansgatan 8, ½ tr

Härligt sekelskifte med stora sällskapsytor och ytor i toppskick. Högt i tak, fiskbensparkett och generösa ljusinsläpp. Drömläge vid Danderydsplan.

Adress

Rådmansgatan 8, ½ tr

Rum

2

Slutpris

4 780 000 kr

Avgift

2 280 kr/mån

Boyta

46 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 46 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Tidstypiska sekelskiftesdetaljer är på plats såsom härlig takhöjd, fiskbensparkett, höga golvsocklar, Carraramarmor, stora fönster med djupa nischer samt snövita snickerier och spegeldörrar. Välskött fastighet med ett oerhört attraktivt läge, välkommen på visning!

– Välkomnande hall med mycket bra förvaring och fiskbensparkett.

– Sovrum med plats för rejäl säng samt stort högt fönster med djup fönsternisch och ytbesparande skjutdörr.

– Stor sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vackra orginaldetaljer såsom högt i tak, vackra golvsocklar och fönster med speglade fönsternischer. Köket har eleganta detaljer och framtagen murstock med tegel. Bänkskiva i Carraramarmor. Bra arbetsytor och gott om skåp och hyllor. Rostfria vitvaror såsom, integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med fläkt, ugn och inbyggd mikro. Stora höga fönster tillför ett underbart ljusinsläpp.
Fönsterbänkar i Carraramormor.
– Snyggt badrum med klinkergolv och golvvärme, vitt handfat nedsänkt i Carraramarmorskiva, duschhörna med duschvägg i glas samt vägghängd WC. Uttag för tvättmaskin finns framdraget.

Pris: 4 475 000 kr

Månadsavgift: 2 280 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 200 kr, hemförsäkring 150 kr

Andel i föreningen: 4,00000 %

EL: 200 kr/mån

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga i källaren, cykelställ på gården.

Lägenhetsnummer: 2

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Glansisen bildades 1982 och är belägen på Rådmansgatan 8 och 8A på Östermalm i Stockholm. Föreningen köpte fastigheten Vakteln 14 år 1984 och består av flerbostadshus om 5 våningar med 15 lägenheter. Fastigheten är uppförd 1897 och en stor ombyggnad gjordes 1936. Välskött liten förening med mycket god ekonomi. I fastighetsförsäkringen ingår kollektivt bostadsrättstilägg, vilket innebär att bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring. Köparen måste bo och folkbokföra sig i lägenheten. Juridisk person accepteras inte.

Genomförda renoveringar:

2003/2204 Stambyte

Inga kommande renoveringar och inga planerade avgifts höjningar.

Förening: Brf Glansisen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fin gemensam innergård.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge vid Danderydsplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer, restauranger och livfulla nattliv – till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen, Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.