Östermalm

Brahegatan 3A, 3 tr

Sekelskiftesdröm invid Stureplan. Högst upp i huset med generösa ljusinsläpp, vackra golv, snövita snickerier, högt i tak och perfekt planlösning.

Adress

Brahegatan 3A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

5 075 000 kr

Avgift

1 775 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till en exceptionell lägenhet om 43 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick. Högst upp i vackert gårdshus från 1886. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom vitlaserade furutiljor, höga golvsocklar, djupa fönsternischer och härlig takhöjd om ca. 3 meter med takrosett. Välkomnande hall, utmärkt kök, snyggt badrum, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett lättmöblerat vardagsrum.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, god ekonomi, stabila hyresintäkter och en mycket låg belåning om endast 972 kr/kvm (föreningen har ca en miljon i kassan så nettoskulden/kvm är under 500 kr).

Sällan har väl uttrycket ”läget, läget, läget” kommit bättre till hands. Mellan Stureplan, Humlegården och Östermalmstorg med ett bekvämt promenadavstånd till allt vad centrala Stockholm har att erbjuda!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Genomgående i hela lägenheten ligger ett fint och vitlaserat furugolv samt vitmålade väggar och snickerier.
– Separat toalett med WC och handfat. Klinkergolv.
– Snyggt vitkaklat badrum med klinkergolv. Dusch och infälld belysning via spotlights. Det finns möjlighet till att installera tvättmaskin och torktumlare.
– Utmärkt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt.
– Lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster, härlig takhöjd och vackra golv. För den som önskar finns möjlighet att sätta in kakelugn i vardagsrummets ena hörn.
– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Suverän förvaring i platsbyggda garderober.

Pris: 5 075 000 kr

Månadsavgift: 1 775 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 150 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 2,23000 %

Byggår: 1886

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 83023

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Allmänt om föreningen: Äkta bostadsrättsförening som registrerades 1999 och består av 26 bostadsrätter och 2 affärslokaler. 2057 kvm lägenhetsyta och 334 kvm lokalyta. Välskött fastighet med stabila hyresintäkter och låg belåning, 972 kr/kvm. Föreningen har ca en miljon i kassan så nettoskulden/kvm är under 500 kr.Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Humlegården UPA

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 26

Antal lokaler: 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med utemöbler och möjlighet till grill.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Östermalmstorg och Humlegården. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.