Östermalm

Artillerigatan 47.

Drömläge. Vackert sekelskifte med högt till tak, generösa ljusinsläpp och fina trägolv. Fantastisk stor, insynsskyddad och stenbelagd uteplats!

Adress

Artillerigatan 47.

Rum

2

Slutpris

5 200 000 kr

Avgift

1 806 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Välkommen till ett unikt boende mitt på Östermalm i vacker och välskött fastighet från 1880. Sekelskiftestvåa med villakänsla, egen entré och stor ogenerad, insynsskyddad uteplats. Fantastisk takhöjd, vackra golv och generösa ljusinsläpp via stora fönster (från alla rum, även kök och badrum) som vetter mot innergården. Stenbelagd uteplats utanför egna entrén som blir som ett extra uterum, perfekt för att umgås under vår och sommar. Uteplatsen vetter mot föreningens lummiga och privata innergård med gräsmatta, planteringar och tre körsbärsträd.
Lägenheten är 43 kvm men har onekligen funktionen av en väsentligt större tvåa då varenda kvm utnyttjas perfekt!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Bra förvaring och klinker med golvvärme.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn, micro och fläkt. Klinker med golvvärme.
– Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa och ett stort matbord.
– Sovrum med plats för 1.80 säng och bra förvaring i garderobsvägg.
– Snyggt och verkligen rymligt badrum med WC, tvättmaskin, handfat, dusch med vikväggar och fönster. Klinker med golvvärme.

Pris: 4 750 000 kr

Månadsavgift: 1 806 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Inga beslutade avgiftsförändringar.

Andel i föreningen: 4,34300 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggår: 1890

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1

Hiss: Nej

Våning: 0.5

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 146 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Brandmästaren 24 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 7 lägenheter om totalt 1008 kvm. I början av 90-talet byttes V/A stammar i kök och badrum, samtidigt byttes även fastighetens elstigare. 2016 renoverades yttertaket, 2017 målades fönster, 2018 ny hiss, värmeanläggningen byttes ut, port och trapphus renoverades samt fiber drogs in i alla lägenheter.

Förening: Brf Brandmästaren 24

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 7

TV: Ansluten till kabel-TV via Com Hem

Internet: Bredband (fiber) via Telia.

Sammanställning: Föreningen har gett sitt tillstånd att den boende kan disponera uteplatsen/terrassen utanför lägenhetens egna entré som sin egen uteplats. Äganderätten till marken tillhör dock föreningen. Uteplatsen är insynsskyddad mot en lugn och lummig innergård med planteringar, gräsmatta och tre körsbärsträd. Gott om plats för stort matbord, stolar, grill och loungehörna! Den boende har även tillstånd av föreningen att bygga trätrall på en del av uteplatsen/terrassen som nyttjas idag..

Välkommen till Östermalm och detta toppläge invid Östermalmstorg och Hedvig Eleonora kyrka. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med Saluhallen, når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.