Östermalm

Grevgatan 40, 3 tr

Drömlik renoverad funkistvåa högt upp i huset med perfekt genomgående ljus planlösning och bästa läge i hjärtat av Östermalm. Garage i huset!

Adress

Grevgatan 40, 3 tr

Rum

2

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

2 309 kr/mån

Boyta

43 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Grevgatan 40 och detta suveräna Östermalmsläge invid Grevgatsbackens topp, mitt emellan Östermalmstorg, Strandvägen och Karlaplan med närhet till såväl lugnet på Djurgården, pulsen på Stureplan samt skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.

Här har man med stil och finess lyckats skapa ett fantastiskt hem på en liten yta med genomgående stilrena materialval, fina golv, ljus färgsättning samt goda förvarings- och funktionslösningar. Planlösningen är optimerad, maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. Smakfullt kök med all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med vardagsrummet. Rofyllt sovrum mot innergård med utmärkt förvaring och snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin. Perfekt genomgående planlösning mot gata och gård med stora fönsterpartier som skapar härligt ljusflöde och skänker trivsam atmosfär till hela lägenheten.

Välskött förening i nyrenoverad klassisk funkisfastighet från 1942.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för avhängning av ytterkläder.

– Snyggt badrum i tidlöst utförande med kaklade väggar och klinkers på golv. Tvättmaskin, dusch, handdukstork, WC och handfat med spegel ovan.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning med spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning.

– Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp, dekorativ öppen spis, parkettgolv och bra yta med plats för soffa, matbord och övrig önskad möblering.

– Rofyllt sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng, fint ljusinsläpp genom stort fönster och optimal förvaring i garderober.

Pris: 3 895 000 kr

Månadsavgift: 2 309 kr

Andel i föreningen: 3,10815 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1942

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 17 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 172 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: 8 parkeringsplatser finns i föreningens källare. Dessa hyrs ut och tillhör inte lägenheterna. En parkeringsplats kostar ca 2500 kr exkl moms. Intresse att hyra parkeringsplats skall anmälas till HSB Stockholm. servicecenter.stockholm@hsb.se

Allmänt om föreningen: Brf Neptunus 5 förvärvade fastigheten 1998 och är en äkta bostadsrättsförening som består av 31 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem. Tillåter delat ägande. Avgifterna sänktes 2016 med 7,5 % och 2017 med 10,75 %. Föreningen planerar årliga avgiftshöjningar om 2 % för att kompensera för inflationen.

Lägenheten disponerar ett källarförråd, och med kod går det att ta hissen ända ner i källaren. Gemensam tvättstuga i källaren som renoverades 2018, där det sällan råder brist på tvättider. samt innergård med cykelställ, utemöbler och grill.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL:

2001: Trapphusmålning

2004: Nytt gårdsbjälklag

2006: Inredning av gården

2007: Renovering av tvättstuga
2008: Renovering av garage

2009: Totalrenovering av balkonger.

2009: Nytt tak.

2011: Byte av V/A stammar i kök och badrum.

2011: Byte av el-stigare
2012: Installation av säkerhetsdörrar.

2012: Utvändig renovering av fönster.

2012: Flytt av vindsförråd till nya källarförråd och ny utrustning i tvättstuga
2014: Övervakningskamera i garage.

2017: Renovering av ventilation med fler och nya fläktar. Helt nytt tak med ny bärande konstruktion.
Renovering av fasad.
Helt ny hisskorg, ny hissmaskin, dragning av hissen ner till källaren.

2018: Renovering av trapphus

Se även föreningens hemsida; http://neptunus5.bostadsratterna.se/

Förening: Brf Neptunus 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Fiber.

Sammanställning: Gemensam trevlig innergård med utemöbler och grill.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter invid Grevgatsbackens topp, mellan Karlaplan och Östermalmstorg. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg och Saluhallen, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.